Armenko: Đurović prvi ministar koji je došao u Petrovac da riješi naš problem

Svakih deset dana ovo se događa, imamo izlivanje fekalija. A zbog čega, zbog pumpi starih 40 godina"

19304 pregleda 14 komentar(a)
Ilija Armenko (arhiva), Foto: Luka Zeković
Ilija Armenko (arhiva), Foto: Luka Zeković

Petrovački ugostitelj Ilija Armenko optužio je Opštinu Budva da napadima na ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića politizuje situaciju, a ne vidi dugogodišnji problem izlivanja fekalija na plažu.

"Umjesto da pohvale ministra koji je na poziv mještana odmah došao, mi se prepucavamo ko je u kojoj partiji i tako u krug. Godinama plivamo u fekalijama. Đurović je prvi ministar koji je došao u Petrovac da vidi naše probleme. Svakih deset dana ovo se događa, imamo izlivanje fekalija. A zbog čega, zbog pumpi starih 40 godina. Jutros nam je majstor rekao da su pumpe stare. Mi kuburimo zbog 20.000 eura. Ja sam spreman da izvojim novac i da se kupe pumpe samo da više nemamo ovakve scene", kazao je Armenko i naveo da zbog izlivanja fekalija ne može da radi jer gosti bježe.

Sa Đurovićem, kako je kazao, imali su danas "vrlo konstruktivan sastanak".

" Pričali smo o problemima ugostitelja, da nemamo banku u Petrovcu , već moramo svaki dan ići za Budvu da uplaćujemo pazare i gubimo čitav dan. On je spreman da pomogne i da se i ovaj problem riješi", kazao je Armenko.

Ponovio je da je dolazak Đurovića samo pohvalan potez, a ne da zaslužuje kritiku.

"I napominjem da je problem 30 godina i za to vrijeme nijedan ministar nije došao da vidi o čemu se radi i zato mu hvala đe čuje i ne čuje", kazao je Armenko.

Bonus video: