Zašto je baš sada pravo vreme da investirate u nekretnine?

Tražite sigurnu investiciju u poslovne prostore koji će raditi za vas? Na pravom ste mestu!

26912 pregleda 0 komentar(a)
Porto Budva, Foto: Porto Budva
Porto Budva, Foto: Porto Budva

Ulaganje u poslovne prostore je odlika uspešnih ljudi, koji znaju da prepoznaju priliku za ulaganje, kao što je ulaganje u nekretnine koje omogućavaju sigurne i redovne prihode u nizu godina.

Ulaganje u nekretnine definitivno je siguran put da sačuvate svoj novac od spoljnih faktora poput inflacije i ratova, dok je ulaganje u poslovne prostore ozbiljna i zrela odluka svakog pojedinca koji planira sigurnu budućnost.

Verujemo da se većina vas trenutno, zbog čitave situacije u svetu (rat u Ukrajni, jos uvek aktuelna korona pandemija), pribojava budućnosti, kao i investiranja.

Novac u banci odavno ne donosi profit. Ukazujemo, posle sada već dužeg vremenskog perioda veoma niskih kamatnih stopa, trend u mnogim zemljama evrozone počinju da budu negativne kamatne stope, gde vi faktički plaćate za čuvanje svog novca u bankama.

Najpopularniji oblici štednje u Crnoj Gori u XXI veku još uvek su „slamarica“ i držanje novca na računima u bankama (ili oročenog po veoma niskim kamatnim stopama). Međutim, takva štednja oročena i na duže periode ne donosi adekvatan prinos usled niskih kamatnih stopa u bankama.

Prava štednja koja zaista donosi prinos na vaš novac i čuva njegovu vrednost i u uslovima inflacije jeste investiranje.

Od svetske finansijske krize 2008. godine pa do pojave pandemije u martu 2020. godine, jedino je tržište nekretnina ostvarivalo pozitivne prihode. Vrednost nekretnina uvek ima porast vrednosti nakon velikih kriza, a jednoj takvoj smo upravo svedoci. Videli smo na primeru tržišta posle 2008. godine, ali svedoci smo i sličnog porasta od aprila 2020. godine do danas.

S tim u vezi, ostvarene zarade u navedenom periodu bile su dovoljno visoke da privuku mnogo investitora na tržište nekretnina.

Zašto da investirate baš u poslovne prostore?

Investiranjem u nekretnine, po mišljenju ekonomskih stručnjaka je da, ulažete u siguran posao sa stalnim prihodovanjem i tendencijom rasta vrednosti.

Stanje na tržištu nekretnina je trenutno povoljno i cene su za sada u mirovanju, ali ovaj trend će se veoma brzo promeniti.

Cene kvadrata rapidno će rasti sa porastom inflacije i nestabilnosti u svetu.

Poslovni prostori su najbolja opcija za izgradnju posla sa perspektivom i profitom.

Kupljeni poslovni prostor moći ćete, primera radi, godinama da izdajete i na taj način zarađujete novac ne radeći ništa ili da uložite u pokretanje svog posla kad god to poželite.

Takođe, poslovni prostor uvek možete prodati nekom drugom, za mnogo više novca nego što ste uložili u inicijalnu kupovinu.

Na sreću, mi znamo poslovne prostore sa baš ovom perspektivom.

Čitajte dalje šta smo pronašli za vas!

Porto Budva - poslovni prostori budućnosti!

Porto Budva je novi multikompleks hotelskog tipa koji se gradi u centralnom delu Budve, na prvoj liniji do mora.

Završetak radova planiran je za sezonu 2023., a do tada cena za kupovinu poslovnih prostora je niža od 30 do 50% od već izgradjenom poslovnih prostora u Mediteranskoj ulici, što investiranje u ovaj tip nekretnina čini pravom odlukom.

U sklopu čitavog kompleksa koji se prostire na 45.000 m2 nalazi se i šoping centar na 8000 m2 u predvorju, odnosno tipa lobija u kompleksu.

Položaj šoping centra otvara mogućnost za veći promet ljudi tokom sezone, ali i van nje, jer će i vlasnici nekretnina, pored turista svakodnevno prolaziti ovde.

Još uvek je u ponudi određeni broj poslovnih prostora po povoljnoj ceni, ali se oni svakodnevno prodaju i trebalo bi da požurite, ako želite svoj deo ovog malog carstva luksuza i profita.

Ističemo, osim kvalitetne gradnje, vrhunskih materijala svetskih proizvođača i veoma kvalitetnog ljudskog kadra koji radi na ovom projektu, mnogo pažnje zaslužuje i sama kompanija investitor - Alart Centar Budva.

Imate jedinstvenu mogućnost da poslovni prostor kupite direktno od investitora i uz njega dobijete i sve pogodnosti koje nude.

Osim niže cene dok je projekat još u izgradnji, možete dobiti i :

  • Mogućnost kompletnog opremanja namještajem i tehnikom;
  • Menadžment upravljanja nekretninom i usluge preprodaje Vaše nekretnine
  • usluge tumača:
  • Čišćenje i održavanje čistoće apartmana, lokala i zajedničkih prostora;
  • Izdrada finansijskih izvještaja klijentima koji rentiraju stanove i lokale na mjesečnom i godišnjem nivou;
  • Transfer po dolasku i odlasku iz Crne Gore, ili na bilo koje mjesto na zahtjev;
  • Rekonstrukcija, isporuka i održavanje komunikacionih sistema (struja, kanalizacija, vodovod, ventilacija i klimatizacija, satelitska TV);
  • Foto izveštaj vlasniku;
  • Održavanje i navodnjavanje zelenih površina na zajedničkoj teritoriji.

Da li je bezbedno?

S obzirom na skorašnje potresanje tla, odnosno zemljotres i mogućnost novih potresa, što se tiče nekretnina u ovom kompleksu, one su potpuno bezbedne i sigurne!

Visoko kvalifikovani stručnjaci iz oblasti inženjerstva i gradnje radili su na planu i čitavom projektu.

Ceo kompleks je fundiran sa 600 šipova na 40 metara dubine i čitav kompleks je rađen po najnovijoj monolitno-željeznoj tehnologiji.

Šta se sve nalazi u kompleksu Porto Budva?

Pored brojnih apartmana različite kvadrature i struktura, nalazi se i gore pomenuti šoping centar sa poslovnim prostorima predviđenim za trgovine svetski poznatih brendova, restarane, kafiće i slično.

Takođe Porto Budva će imati i najsavremeniji, luksuzni spa centar, recepciju koja radi 24/7, garažu na dva sprata,sve servise hotela sa 5 zvezdica i i mnoge druge pogodnosti.

Poslovni prostor u ovakvom raju može biti vaša životna odluka koja će promeniti sve!

Ponovo vas podsećamo, da su poslovni prostoru u okviru Porto Budva kompleksa sniženi do otvaranja, nakon čega će cene biti više do 50%!

Ovo je idealna šansa da investirate i na taj način sačuvate svoj novac od nestabilnosti koja nas tek očekuje.

Crna Gora je trenutno jedna od bezbednijih zemalja za investiranje u nekretnine!

Naime, ovde nema rata, nesuglasica i netrpeljivosti. Zemlja je na sigurnom evropskom putu i svi su podjednako dobrodošli i svako može investirati i profitirati!

Šta čekate?

Zovite broj telefona: +38268132995 i odaberite poslovni prostor iz vaših snova!

Ana Golubovic Ramaj
Ana Golubovic Ramajfoto: Porto Budva

Ovakva prilika se ne dobija dva puta u životu!

Porto Budva - Živi svoje snove!