Plasman u Drugu ligu istorijski uspjeh za Ženski odbojkaški klub Ivangrad

Profesor fizičkog i trener mladih odbojkašica Milovan Vešović je istakao da su četiri članice kluba pozvane u reprezentaciju Crne Gore, jedna u kategoriji pionirki, a tri u kadetskoj
362 pregleda 0 komentar(a)
ŽOK Ivangrad, Ivangrad 2011, Foto: ŽOK Ivangrad
ŽOK Ivangrad, Ivangrad 2011, Foto: ŽOK Ivangrad
Ažurirano: 14.10.2017. 19:21h

Članice Ženskog odbojkaškog kluba „Ivangrad 2011“ plasirale su se u Drugu odbojkašku ligu, čime su postigle do sada najveći uspjeh od osnivanja.

Profesor fizičkog i trener mladih odbojkašica Milovan Vešović naglasio je da se u klubu radi na sportskoj i pedagoškoj edukaciji djece.

“Otkad postojimo, takmičimo se u mlađim kategorijama. Uspješno smo učestvovali na mnogim međunarodnim turnirima u zemlji i okruženju. Poslednje tri godine takmičimo se u Mini volej ligi, jedne sezone smo bili prvi, a jednom drugi. Takmičenje u ovoj ligi nastavljamo i ove godine, a utakmice prvog i drugog kola Mini volej lige su na programu 22. oktobra“.

Vešović je istakao da su četiri članice kluba pozvane u reprezentaciju Crne Gore, jedna u kategoriji pionirki, a tri u kadetskoj.

“Iako treniramo u teškim uslovima u maloj sali Gimnazije 'Panto Mališić', uspjeli smo da se plasiramo u Drugu ligu. Takmičenje počinje 2. novembra. Nadamo se da ćemo uz pomoć Odbojkaškog saveza i Opštine Berane uspješno završiti takmičarsku sezonu“.

Bonus video: