Deseta knjiga Zašto mašine ne mogu da me zamene?

Od 02. juna na svim kioscima po cijeni od 3.99 EURA.

14618 pregleda 1 komentar(a)
Zašto mašine ne mogu da me zamene?, Foto: Zašto mašine ne mogu da me zamene?
Zašto mašine ne mogu da me zamene?, Foto: Zašto mašine ne mogu da me zamene?

Deseta knjiga iz kolekcije Zašto? otvara brojna pitanja u vezi sa tehnologijom kojom smo svakodnevno okruženi. Saznaćemo zašto još uvijek ne postoje letjeći automobili? Kako mobilni telefoni komuniciraju? Zašto još uvijek nemamo robote pomagače? Zašto računari nisu pametni kao ljudi? ...

Sigurni smo da ste o mnogim ovim pitanjima razmišljali ili ih nekome postavili, a evo sjajne prilike da pronađete odgovore u kolekciji Zašto?!

Do sada ste već naučili da ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smešna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor. I da – slobodno ih postavljajte! I tragajte za odgovorima...

Vjerujemo da smo ovim pitanjima probudili vašu radoznalost i da ćete sa znatiželjom čitati i saznavati odgovore na mnoga pitanja. Kao i da će vam ova knjiga, ali i edicija uopšte podstaći da tragate za odgovorima na pitanja u vezi sa nebom, Zemljom, stijenama i svim onim čudesnim pojavama u prirodi koji nas okružuje.

Ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smiješna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor.

Kolekcija knjiga namijenjena je prvenstveno djeci školskog uzrasta, ali smo sigurni da će se i mlađi radoznalci dobro zabaviti.. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori podstaćiće djecu na razmišljanje i traženje odgovora, ali će sigurno zainteresovati i mnoge roditelje. Otkrijte zajedno mnoštvo zanimljivih tema.

DESETA KNJIGA JE U PRODAJI OD 02.JUNA PO CIJENI OD 3.99 EURA.

Svakog četvrtka izlazi nova knjiga. Potražite je na kioscima i na mjestima na kojima se prodaje štampa.

Bonus video: