Opština Mojkovac: Najbolji studenti dvije završne godine studija potpisali ugovor o dodjeli stipendija

"Ove stipendije su samo jedna u nizu potvrda da ste predano radili, da ste shvatili značaj obrazovanja i da ulažete napore kako biste bili najbolji", rekao je predsjednik Opštine Mojkovac, Vesko Delić

1840 pregleda 0 komentar(a)
Sa prijema, Foto: Opština Mojkovac
Sa prijema, Foto: Opština Mojkovac

Najbolji studenti dvije završne godine studija potpisali su ugovor o dodjeli stipendija za školsku 2021/2022. godinu, saopšteno je danas iz Opštine Mojkovac.

U saopštenju se dodaje da je u multimedijalnoj sali Opštine Mojkovac organizovan svečani prijem studenata, a predsjednik opštine, Vesko Delić, iskoristio je priliku da im čestita i poželi uspjeh u daljem školovanju.

"Ove stipendije su samo jedna u nizu potvrda da ste predano radili, da ste shvatili značaj obrazovanja i da ulažete napore kako biste bili najbolji. Ponosan sam na vas, jer vi zaslužujete i stipendiju i svaku drugu podršku na putu da izrastete u izuzetne stručnjake i ugledne pojedince našeg društva. Svjesni smo da je potrebno mnogo za ulaganje u obrazovanje, s toga se nadam da ćemo već sledeće godine biti u boljoj finansijskoj mogućnosti kako bismo izdvajali mnogo više novca za stipendije i stipendirali veći broj studenata nego danas", kazao je Delić.

Iz Opštine Mojkovac su kazali da im je uz podsjećanje da je obrazovanje ključ svih promjena, Delić čestitao i poželio dalji napredak i uspjeh u studiranju.

"Opština Mojkovac ove godine stipendirala 35 studenata. Takođe, Opština će posebnom odlukom za još 15 studenata deficitarnih zanimanja izdvojiti određena novčana sredstva", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: