Prva konferencija u Crnoj Gori o CFD kriptovalutama

Učešće je poptuno besplatno i garantuje vam pravo na 30% konferencijskog bonusa za trgovanje koji ćete dobiti pri otvaranju realnog naloga u Limit Prime-u.

20210 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Zbog velike potražnje za informacijama o trgovanju na tržištima kapitala, kompanija Limit Prime Vas poziva na prvu besplatnu konferenciju o trgovanju na berzi, sa fokusom na CFD kriptovalute.

Prijavite se!

Kriptovalute su jedan od najpopularnijih finansijskih instrumenata na tržištu.

Izvanredna karakteristika kriptovaluta ogleda se u tome što ih ne izdaje nijedna centralna vlast i to nam pokazuje da je nemoguće da vlada utiče na njih. Prednost kriptovaluta je njihova potpuna digitalizacija i velika brzina u realizaciji poslova i digitalni transfer bez posredovanja tradicionalnog finansijskog računa.

Postoje razni načini trgovanja kriptovalutama a jedan od njih je i CFD trgovanje.

Šta je CFD trgovanje?

CFD (Contract For Difference) je finansijski instrument koji vam daje priliku da trgujete određenom vrstom proizvoda (obično akcijama, valutama, indeksima, zlatom, naftom), a da pritom ne postajete vlasnik istog.

Sa CFD-ijem zarađujete i na padu i na rastu cijene proizvoda. Dodatna pogodnost ovog načina trgovanja je leverdž koji pruža mogućnost trejderima da znatno povećaju svoj potencijalni dobitak.

Ukoliko želite da saznate više od naših eksperata i da se informišete o ovoj vrsti trgovanja, Limit Prime je tu za vas.

Konferencija “Trgovanje na berzi – CFD kriptovalute” vam daje izuzetnu priliku da izgradite kvalitetnu mrežu kontakta, učestvujete u jedan na jedan konsultacijama, upoznate naše analitičare, dugogodišnje trejdere i eksperte za tržište kapitala, koji će vam prenijeti svoje dugogodišnje iskustvo i znanje.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Pozivamo vas da obezbijedite svoje mjesto na konferenciji!

Konferencija će se održati u Hotelu RAMADA u sali „Lesendro“ koja je jedna od najpopularnijih prostora za događaje u Podgorici, sa početkom u 16:00 sati, a trajaće do 19:00 sati, 09-og juna 2022 godine.

Učešće je potpuno besplatno i garantuje vam pravo na 30% konferencijskog bonusa za trgovanje koji ćete dobiti pri otvaranju realnog naloga u Limit Prime-u.

Ova ponuda je dostupna i važi samo na dan konferencije (09.06.2022).

Prijavite se samo jednim klikom, OVDJE!

O nama

Kompanija Limit Prime je licencirana i regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje sa finansijskim instrumentima.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin