Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope

COTRUGLI Business School ima najdužu tradiciju, najširu poslovnu mrežu, vrhunske predavače iz cijelog svijeta i, najvažnije, jedinstvene programe koji nude moderna i primijenjena znanja.

26320 pregleda 0 komentar(a)
Foto: COTRUGLI Business School
Foto: COTRUGLI Business School

Trenutno je u toku upis 20. jubilarne generacije polaznika vodeće poslovne škole u regionu, COTRUGLI Business School. Tim povodom najbržih 10 menadžera koji ispunjavaju uslove, COTRUGLI nagrađuje sa stipendijom od 40% - u iznosu od 5.600 evra za International MBA program i 7.200 evra za Executive MBA program. Iskoristite priliku i prijavite se OVDJE!

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Polaznici COTRUGLI poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja, koja je ključni faktor za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a cjelokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

COTRUGLI MBA programi podrazumijevaju primjenjenu biznis edukaciju poslovnih ljudi na junior, senior i top menadžment pozicijama i nude jedan holistički pristup razvoju modernih biznisa, tako što samo tržište i vođenje kompanija obrađuju sa svih aspekata, od strategije, liderstva, etike, preko digitalizacije do prodaje i marketinga.

Ove programe drže vrhunski predavači, svjetski eksperti u svojim oblastima rada, koji pored toga što drže predavanja i mentorstva i što su priznati u akademskoj zajednici, istovremeno rade za brojne kompanije koje posluju širom svijeta. Takav mentorski pristup je upravo ono što polaznicima COTRUGLI poslovne škole daje jedan prijekopotreban, savremen i aktuelan uvid u savremeno tržište rada i poslovanja, ali i otvara uvide za nova sagledavanja poslovnih prilika.

Zašto COTRUGLI?

Kroz COTRUGLI poslovnu mrežu prošlo je preko 2400 alumnista iz različitih oblasti, od IT-a, farmaceutskog sektora, finansija i bankarstva, preko preduzetnika, konsultanata i inženjera do marketara. Zahvaljujući činjenici što su svi COTRUGLI MBA programi međunarodno priznati, akreditovani od strane AMBA (Association of MBAs), mnogima od njih je upravo to otvorilo vrata i za svjetske karijere. AMBA sertifikat je posebno značajan jer on pruža nezavisni dokaz kvaliteta i izvrsnosti za MBA programe i to samo za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja širom svijeta, a COTRUGLI je među njima.

COTRUGLI Business School ima najdužu tradiciju, najširu poslovnu mežu, vrhunske predavače iz cijelog sveta i, najvažnije, jedinstvene programe koji nude moderna i primjenjena znanja.

Napravite karijerni skok!

Ako želite:

  • široku mrežu internacionalnih kontakata
  • da učite od svjetski poznatih predavača
  • razmjenu iskustva i znanja sa drugim poslovnim ljudima
  • napredak u karijeri

...ovo je sjajna prilika da upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope.

Kako se prijaviti na stipendije?

COTRUGLI u Crnoj Gori dodeljuje stipendije za 10 najbržih menadžera koji ispunjavaju uslove. Možete osvojiti stipendiju od 40% - u iznosu od 5.600 evra za International MBA program i 7.200 evra za Executive MBA program. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije OVDJE!