Prva postsezonska posjeta turoperatera Baru

"Gosti su izrazili veliko interesovanje za cijene u privatnom i hotelskom smještaju, izlete na Skadarskom jezeru, biciklističke staze i pješačke ture po okolnim planinama, kurseve ronjenja, kao i za lokalne manifestacije i turističke atrakcije", saopštili su iz TO Bar
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2017. 13:24h

Turistička organizacija Bar ugostila je ekipu slovenačke TV emisije „Uživajmo“ i studijsku grupu turoperaotra iz Češke i Poljske. Ovo je prva posjeta stranih turističkih novinara i turoperatera Baru nakon isteka ljetnje sezone, a gosti su obišli glavne barske atrakcije- Staru Bar i Staru maslinu, kao i Turističko infomativni biro u Virpazaru gdje su se upoznali sa gastro ponudom ovog podneblja i degustirali poznata crmnička vina.

"Gosti su izrazili veliko interesovanje za cijene u privatnom i hotelskom smještaju, izlete na Skadarskom jezeru, biciklističke staze i pješačke ture po okolnim planinama, kurseve ronjenja, kao i za lokalne manifestacije i turističke atrakcije", saopštili su iz TO Bar.

Novinari i turoperatori su takođe upoznati i sa ovogodišnjom novinom u turističkoj ponudi Bara i Crne Gore-panoramskom rutom „Između dvije čarobne obale“ oko Rumije dugom 115 km, na kojoj se nalazi osam vidikovaca.

Galerija

Bonus video: