Prekid honorarnog angažmana Softića ne izlazi iz uobičajene poslovne prakse, cijenimo doprinos koji daje novinarstvu

Kako je Berane u žiži interesovanja javnosti, a portal "Vijesti" je daleko najčitaniji u Crnoj Gori, novine sa najvećim povjerenjem publike po svim istraživanjima - naš poslovni proces je zahtijevao veći angažman od onoga koji je kolega pružao posljednjih godina

16447 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Zbog interesovanja javnosti u vezi sa prestankom honorarnog angažmana kolege Tufika Softića želimo da pojasnimo svim zainteresovanima da je kolega Softić bio dugogodišnji dopisnik "Vijesti" iz Berana.

Njegovo stalno zaposlenje je lokalni javni servis Radio Berane gdje je i direktor.

Kako je ova opština u žiži interesovanja javnosti, a portal "Vijesti" je daleko najčitaniji u Crnoj Gori, novine sa najvećim povjerenjem publike po svim istraživanjima - naš poslovni proces je zahtijevao veći angažman od onoga koji je kolega pružao posljednjih godina.

Smatramo da je raskid honorarnog ugovora sa cijenjenim kolegom, koji ima stalno zaposlenje u lokalnom javnom servisu, nešto što ne izlazi iz uobičajene poslovne prakse.

Cijenimo doprinos koji je dao crnogorskom novinarstvu i našim medijima i želimo mu mnogo uspjeha u novom angažmanu na Javnom servisu.

Kao do sada, i dalje smo uz kolegu Softića u insistiranju i borbi da se pronađu izvršioci i nalogodavci napada na njega 2007. i 2013. godine.

Menadžment Daily press-a

Bonus video: