Kako do brzog keša u marketu?

U jednom potezu plaćajte i podižite gotovinu Mastercard karticom u IDEI

14852 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Da li ste znali da bankomat nije jedino mjesto na kojem možete brzo da podignete gotovinu sa vašeg računa? Naime, svi korisnici Mastercard platnih kartica, bez obzira na banku koja je izdala karticu, mogu da podignu i do 50€ sa svog tekućeg računa prilikom kupovine u IDEI, zahvaljujući tehničkoj podršci CKB Banke.

Usluga „Brzi keš u marketu“ kao opcija za podizanje gotovine prilikom plaćanja karticama je jednostavna za korišćenje. Sve što je potrebno jeste da potrošač prilikom kupovine u bilo kom iznosu, prodavcu na kasi u IDEA prodavnici, napomene da želi da podigne i određeni iznos gotovine sa tekućeg računa, te ukupan iznos plati Mastercard platnom karticom.

Ova usluga je potpuno besplatna i dostupna je u svim IDEA prodavnica u čak 19 opština širom Crne Gore. Maksimalan limit za podizanje novca na kasi uz kupovinu je do 50€, a ova pogodnost dostupna je samo za korisnike Mastercard platnih kartica.

Zamislite alternativu za bankomat u vašem komšiluku, čak 129 njih širom Crne Gore. To je broj IDEA prodavnica u čak 19 crnogorskih opština, u kojima je moguće da jednostavno prilikom kupovine podignete i do 50€ sa vašeg tekućeg računa. Sjajna saradnja sa kompanijama Mastercard i CKB bankom dovela je do toga da IDEA bude prvi trgovinski lanac u našoj državi koji potrošačima omogućava uslugu „Brzog keša u marketu“. To nam daje podstrek da nastavimo sa konstantnim unaprijeđenjem u dijelu digitalnih inovacija, kako bi omogućili što bolje iskustvo prilikom kupovine“, saopštila je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Ova usluga je posebno značajna svima koji su u nedostatku sa vremenom, a naročito potrošačima u malim mjestima u kojima postoje IDEA prodavnice, a u kojima nije toliko razvijena mreža bankomata, kao što je to slučaj u većim gradovima. Na kraju, brzi keš je i odličan način da se oni građani koji ih inače ne koriste, upoznaju sa plaćanjem karticama kao jednostavnom, praktičnom i sigurnom platnom metodom koja donosi različite prednosti korisnicima kako u fizičkom, tako i u online okruženju.

Brzi keš! I kupovina i gotovina.