Mil-Pop - 25 godina, ono što prija

Kompanija Mil-Pop je porodična firma, osnovana je 1997.godine, sa sjedištem u Podgorici. Proslavili smo 25 godina od osnivanja, 25 godina istrajnosti, inovativnosti, predanosti i upornosti da budemo prepoznatljivi i pouzdani na tržištu Crne Gore, bazirani na tradiciji a vođeni vlastitim vizijama, inicijativom i entuzijazmom.

19417 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mil-Pop
Foto: Mil-Pop

Maloprodajnu mrežu Mil-Pop-a čini 15 objekata koji se nalaze na teritoriji Podgorice, Nikšića, Budve, Bara i Kotora. U svojim maloprodajnim objektima nudimo širok i raznovrstan asortiman više i niže cjenovne kategorije: kozmetike, make up-a, profesionalnog programa za frizere, sredstava za ličnu higijenu, kožne galanterije torbi, kofera, novčanika, kaiševa, pidžama, programa kućne konfekcije a poseban značaj pridajemo najvećoj ponudi veša i čarapa u Crnoj Gori, sa kojima smo uvijek u korak sa svjetskim modnim trendovima.

Mil-Pop
foto: Mil-Pop
Mil-Pop
foto: Mil-Pop
Mil-Pop
foto: Mil-Pop
Mil-Pop
foto: Mil-Pop
Mil-Pop
foto: Mil-Pop
Mil-Pop
foto: Mil-Pop
Mil-Pop
foto: Mil-Pop

Imajući senzibilitet prema našim kupcima, njihovim željama, svakodnevno osluškujući njihove potrebe naš tim menadžera konstantno širi postojeću ponudu.

Prepoznajući potrebe tržišta, a imajući konstantno u vidu naš osnovni cilj, ugođaj kupovine i pažnja prema našim kupcima, otvorili smo i online prodaju putem webshopa kao i mogućnost poručivanja preko društvenih mreža Facebook i Instagram.

Kao društveno odgovorna kompanije sponzori smo, podržavaoci, partneri i prijatelji raznih manifestacija i uvijek radi da nesebično pružimo pažnju i iskažemo poštovanje i posvećenost.

Jubilej našeg četvrt vijeka trajanja obilježili smo centralnom proslavom u maloprodajnom objektu kod Titeksa. U svim maloprodajnim objektima kao i putem webshopa, povodom obilježavanja rođendana, potrošačima smo poklonili posebnu pažnju- popustom na kompletan asortiman, potvrđujući da se Mil-Pop brine o svojim kupcima, kako bogatim i raznovrsnim asortimanom i nivoom usluge, tako i specijalnim poklonima namijenjenim lojalnim potrošačima.

Mil-Pop
foto: Mil-Pop

Mil-Pop, 25 godina, ono što prija...