Luka Bar pokrenula seriju Investicionih foruma

Iz Luke su istakli da je cilj prezentacije bio da se predstave svi lučki neiskorišćeni potencijali i prezentiranje mogućnosti njihovog iskorišćenja
0 komentar(a)
poslovni forum Luke Bar, Foto: AD Luka Bar
poslovni forum Luke Bar, Foto: AD Luka Bar
Ažurirano: 11.10.2017. 11:17h

AD Luka Bar održala je prvi Investicioni forum “Valorizacija neiskorišćenih raspoloživih lučkih kapaciteta” za barske privrednike, agente i špeditere.

Lučki marketing tim je predstavio osnovne ciljeve i viziju poslovne politike kompanije, način funkcionisanja i prednosti Slobodne zone, informacije o objektima i zemljištu unutar i izvan Slobodne zone, i modele njihove valorizacije.

Iz Luke su istakli da je cilj prezentacije bio da se predstave svi lučki neiskorišćeni potencijali i prezentiranje mogućnosti njihovog iskorišćenja, kako samostalno, tako i u saradnji sa potencijalnim investitorima.

"Predstavili smo novu poslovnu politiku Luke Bar, čija će glavna okosnica i najvažniji cilj biti angažovanje i stavljanje u funkciju ogromnih, a neiskorišćenih lučkih kapaciteta. Otvoreni smo za sve nove poslovne aranžmane i ponude, svi dobro znamo da je Luka žila kucavica i grada Bara i države Crne Gore i sve dok je uspješna i jaka kompanija, benefite njenog poslovanja osjećaće svi građani Bara-neposredno ili posredno", rekao je izvršni direktor AD Luka Bar mr Zarija Franović.

Bonus video: