Djeca iz Župe besplatno na moru

Predsjednik Savjeta MZ Župa Dragoljub Radulović ističe da je besplatno ljetovanje jedna od aktivnosti kojom žele da pošalju poruku da samo zajedništvom mogu obezbijediti bolju budućnost djeci koja su “siguran garant opstanka našeg društva”

3031 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Na sedmodnevno besplatno ljetovanje u odmaralištu u Bečićima proteklog vikenda otišlo je 25 mališana iz nikšićke Župe, uzrasta od sedam do 14 godina.

Besplatno ljetovanje je rezultat uspješne petogodišnje saradnje Centra za socijalni rad Nikšić i Mjesne zajednice (MZ) Župa.

”Ovoga puta zahvalnost dugujemo direktorici Centra za socijalni rad Branki Raonić koja je imala sluha za molbu Savjeta MZ da jedan broj djece koristi ove benefite, što daje značajan doprinos u što boljoj socijalizaciji naše djece. Savjet se zahvaljuje i dugogodišnjem službeniku Centra za socijalni rad Lazaru Maltezu koji sve ove godine jednim, prije svega ljudskim odnosom, pomaže i konstruktivno djeluje kako bi saradnja sa našom mjesnom zajednicom bila na jednom lijepom nivou”, navodi se u saopštenju predsjednika Savjeta MZ Župa Dragoljuba Radulovića.

On ističe da je besplatno ljetovanje jedna od aktivnosti kojom žele da pošalju poruku da samo zajedništvom mogu obezbijediti bolju budućnost djeci koja su “siguran garant opstanka našeg društva”.

Bonus video: