U Danilovgradu otvorena nova poslovnica Hipotekarne banke

Hipotekarna banka je lider na tržištu u informacionim inovacijama i kao takva nudi pregršt proizvoda i usluga

2365 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Hipotekarna banka
Foto: Hipotekarna banka

Danilovgrad (Mediabiro) – U Danilovgradu je sinoć otvorena nova poslovnica Hipotekarne banke, smještena u samom srcu grada.

Direktor filijale Hipotekarne banke u Danilovgradu Aleksandar Babić poželio je dobrodošlicu na svečano otvaranje, istakavši da mu je velika čast i zadovoljstvo da nakon deset godina rada u Danilovgradu otvori novu, savremenu poslovnicu.

Hipotekarna banka
foto: Hipotekarna banka

„Otvaranjem ove poslovnice, dobijamo prostor koji je posebno adaptiran i uređen, te može odgovoriti svim zahtjevima naših klijenata koji će dobiti najbolju moguću uslugu u filijali Danilovgrad, kao i u svim ostalim našim filijalama“, kazao je Babić.

Hipotekarna banka je lider na tržištu u informacionim inovacijama i kao takva nudi pregršt proizvoda i usluga, podsjetio je Babić.

Hipotekarna banka
foto: Hipotekarna banka

Svjetske inovacije u bankarskom poslovanju, već godinama, prva na crnogorsko tržište donosi Hipotekarna banka, a sigurni smo da će entuzijazam, znanje, profesionalnost i posvećenost zaposlenih u ovoj poslovnici, učiniti da klijenti u Danilovgradu budu zadovoljni našim uslugama i proizvodima.

„Izdvojio bih Premium program sa Premium karticom koji koristi više od 45.000 korisnika u Crnoj Gori, sa dvije hiljade lokacija na kojima se može trgovati sa popustom ili plaćati na rate“, naveo je Babić.

Hipotekarna banka, kao lider u bankarskim inovacijama na crnogorskom tržistu, a u skladu sa svjetskim trendovima, među prvima u Crnoj Gori i regionu, svojim klijentima nudi mobilnu aplikaciju MojPOS koja privrednim subjektima, preduzećima i preduzetnicima, omogućava da njihov mobilni telefon postane POS terminal (terminal za plaćanje putem platnih kartica i mobilnog novčanika). Ovo inovativno rješenje namijenjeno je unapređenju poslovanja privrednih subjekata – malim i srednjim preduzećima, kao i registrovanim preduzetnicima, bez obzira za koju djelatnost su registrovani.

“Da sve što radimo ima smisla, govori i nagrada za najjaktivniju banku koju smo šesti put za redom dobili od Evropske banke za obnovu i razvoj. Hipotekarna banka, najbrže rastuća crnogorska banka, lidersku ulogu na crnogorskom bankarskom tržištu preuzela je i u segmentu održivog poslovanja, potpisivanjem principa odgovornog poslovanja.”

Uključivanjem aspekta održivosti u svoju poslovnu strategiju Hipotekarna banka je prva crnogorska banka, članica Finansijske inicijative u okviru Programa životne sredine Ujedinjenih nacija.

„U skladu sa navedenim, našim željama, posvećenošću klijentima, sa praćenjem trendova razvoja samog grada Danilovgrada, mi smo se odlučili da otvorimo ovu našu novu poslovnicu“, zaključio je Babić.

Nova poslovnica nalazi se u Ulici Baja Sekulića 22, u samom centru grada.