U Nikšiću postavljeno sedam tabli solidarnosti

"Ideja je potekla od mladih iz Nikšića, a mi smo tu kao i uvijek da je podržimo i pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija", saopštili su iz "Alfa centra"

4542 pregleda 6 komentar(a)
Foto: NVO Alfa centar
Foto: NVO Alfa centar

NVO "Alfa centar" je u Nikšiću, na sedam lokacija, postavila table solidarnosti i pozvala sugrađane da, ukoliko su u prilici, doniraju najugroženijim kategorijama stanovništva.

"Ideja je potekla od mladih iz Nikšića, a mi smo tu kao i uvijek da je podržimo i pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija. Aktivnost je realizovana uz pomoć i podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva i Međunarodne organizacije za migracije u okviru projekta 'Podrška mladima u lokalnim zajednicama u Crnoj Gori. Hvala i Sekretarijatu za uređenje prostora i zaštitu životne sredine na podršci i pomoći", saopštili su iz "Alfa centra".

foto: NVO Alfa centar

Table su postavljene ispred marketa "Idea" (kod kružnog toka), pored marketa "Voli" (Bulevar Vuka Mićunovića), pored HDL "Laković" (kod gradskog parka), ispred marketa "Conto", iza pekare "Trend" (kod Doma zdravlja), ispred OŠ "Luka Simonović" i pored igrališta preko puta zgrade Opštine.

Bonus video: