Kotor: Komunalno i danas uklanjalo plažni mobilijar, kapije...

U okviru akcije uvođenja reda u oblast slobodnog pristupa pontama, građanima su dostupni telefoni 067/023-909 Službe za inspekcijske poslove i 067/465-101 Komunalne policije Opštine Kotor

14343 pregleda 20 komentar(a)
Foto: Opština Kotor
Foto: Opština Kotor

Predstavnici kotorskog Komunalnog preduzeća jutros su u okviru aktivnosti predviđenih akcijom uvođenja reda u oblast slobodnog pristupa pontama, uklanjali plažni mobilijar, žabice za parking kao i kapije.

Potpredsjednik Opštine Kotor Siniša Kovačević kazao je da nije bilo značajnih negodovanja, ali da su građani prethodno veći dio mobilijara uklonili sami.

"Jutros se radilo se na potezu od Kavalina do otvorenog bazena, za koji su rješenja bila pravosnažna. Mogu reći da su građani, u skladu sa apelom, prethodno i sami uklanjali mobillijar, a negodovanja je bilo zaista malo. Od ponedjeljka počinjemo sa aktivnostima u naselju Ljuta, a potom će biti nastavljene na potezu Muo-Prčanj-Stoliv", kazoa je Kovačević za Radio Kotor.

Naveo je da su od danas organizovana dežurstva na terenu.

"Podrazumijevaju obilazak od strane Službe za inspekcijske poslove lokacija koje smo oslobodili mobilijara i očistili, zatim evidentiranje stanja na terenu, foto dokumentaciju novih nepravilnosti, uklanjanje novopostavljenog mobilijara i kažnjavanje. Dakle, patrola će svakodnevno biti na terenu", rekao je Kovačević.

U okviru akcije uvođenja reda u oblast slobodnog pristupa pontama, građanima su dostupni telefoni 067/023-909 Službe za inspekcijske poslove i 067/465-101 Komunalne policije Opštine Kotor.

Bonus video: