Nove odlične cijene u supermarketima Franca

Sve što vam je neophodno možete pronaći u supermarketima Franca, na dobro poznatim lokacijama.

17815 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Franca
Foto: Franca

Ovih dana svjedočimo visokim temperaturama, pa ne čudi što je prioritet potraga za načinima kako da se što bolje rashladimo. Pored klime, hladnih pića i sladoleda, tu je još jedan način, a to su namirnice i jela koja na odličan način osvežavaju, hidriraju i hlade naš organizam.

Franca
foto: Franca

Lubenice su pravo ljetnje povrće koje mnogi vole da jedu tokom vrelih dana. Bogate su vodom, pa su odlično osvježenje koje može predstavljati ukusan desert ili cijeli obrok. Možete je iskombinovati sa mnogim vrstama voća i napraviti ukusnu voćnu salatu.

Franca
foto: Franca

Svima nam je dobro poznata ta posebna ljubav između sladoleda i ljeta, ali prepreka za užitak u slatkim, voćnim, kremastim ukusima nema za nijedno godišnje doba.

Franca
foto: Franca

Hladno pivo je važno za vrući ljetni dan i gotovo je nezamisliv dan bez njega. Sasvim je svejedno jeste li došli na plažu, livadu, vikendicu, svakako ćete htjeti popiti bar čašu tog hladnog osvježavajućeg pića.

Franca
foto: Franca

Predah uz šoljicu ukusne Kopa kafe je sve što vam je potrebno za savršen dan.

Franca
foto: Franca

Kad poželite slasne i lake zalogaje tu je sendvič sa dimljenim ćurećim prsima. Pripremljena od najkvalitetnijih komada ćurećeg mesa, pravi je izbor za sve one koji vole laganije i nutritivno bogate obroke.

Franca
foto: Franca

Sve što vam je neophodno možete pronaći u supermarketima Franca, na dobro poznatim lokacijama. Kompletan katalog akcijskih cijena pogledajte OVDJE.

Franca
foto: Franca
Franca
foto: Franca
Franca
foto: Franca