Nedostatak signalizacije na auto-putu vodi u centar Kolašina

Oni koji su dolazili magistralom od Mojkovca, a namjeravali dalje auto-putem, ušli su u grad preko mosta ispod Bablje grede. Ni na tom dijelu magistrale ne postoji signalizacija da je uključenje na put ka Mateševu, nešto niže, preko drugog mosta na Tari

20944 pregleda 26 komentar(a)
Foto: Dragana Šćepanović
Foto: Dragana Šćepanović

Mnogi vozači koji su sa auto-puta došli od Mateševa blizu Kolašina, zbog nepostojanja signalizacije, nijesu se na magistralu prema Mojkovcu uključili na most na Tari, već su išli grad.

Iz istog razloga i oni koji su dolazili magistralom od Mojkovca, a namjeravali dalje auto-putem, ušli su u grad preko mosta ispod Bablje grede. Ni na tom dijelu magistrale ne postoji signalizacija da je uključenje na put ka Mateševu, nešto niže, preko drugog mosta na Tari.

To je, kazali su "Vijestima" u kolašinskoj policiji, juče, a u manjoj mjeri i danas, stvorilo nepotrebne gužve u centru Kolašina. U centru je juče završilo i nekoliko kamiona, pa je, uz one koji su namjerno svratili u Kolašin, u jednom trenutku regulisanje saobraćaja bio izazov za policiju.

“Nepostojanje adekvatne signalizacije dovelo je mnoge vozače, koji to nijesu namjeravali u centar Kolašina. Na putu od Mateševa do Kolašina, na raskrsnici ne postoji znak koji bi vozila usmjerio lijevo na tranzitni most na Tari. Takođe, mnogi, koji su dolazili iz smjera Mojkovca ušli su u grad na mostu ispod Bablje grede, umjesto da produže do drugog mosta na Tari, pa njime dalje prema Mateševu. Nema adekvatne signalizacije i taj propust je neophodno što prije ispraviti”, kazali su nezvanično u kolašinskoj policiji.

Bonus video: