Smolović: Sa ovoliko talentovanih i uspješnih učenika ne brinem o budućnosti Bijelog Polja

Učenicima osnovnih i srednjih škola, dobitnicima diplome “Luča” i dobitnicima nagrada na takmičenjima znanja danas u bjelopoljskom Centru za kulturu uručene su nagrade

5146 pregleda 6 komentar(a)
Sa manifestacije, Foto: J.Ć.
Sa manifestacije, Foto: J.Ć.

Na svečanoj manifestaciji "Dan najboljih" predstavnici Opštine Bijelo Polju uručili su 226 priznanja za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola.

Učenicima osnovnih i srednjih škola, dobitnicima diplome “Luča” i dobitnicima nagrada na takmičenjima znanja danas u bjelopoljskom Centru za kulturu uručene su nagrade.

Na svečanosti posvećenoj najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola uručeno je 226 plaketa za učenike, kojima je Opština obezbijedila i novčane nagrade.

foto: J.Ć.

Pozdravljajući najbolje na tradicionalnoj manifestaciji “Dan najboljih” predsjednik Petar Smolović je istakao da ne postoji obaveza kojoj se kao prvi čovjek Bijelog Polja više raduje od uručenja priznanja najboljim učenicima.

"Posebno me raduje kada vidim ovoliko uspješnih i talentovanih učenika, posle čega sam siguran da ne moramo da brinemo za budućnost našeg grada. Ovim putem koristim priliku da čestitam svim lučonošama, na ostvarenim uspjesima u protekloj školskoj godini” , kazao je predsjednik Smolović.

Smolović je poželio srećan početak onima koji idu na falultet, gdje će sticati nova znanja.

“Želim im uspješan početak studentskog života, da stiču nova znanja, kompetencije i vještine i, da se naravno, vrate u Bijelo Polje i izgrađuju ga na najbolji način. Čestitam i njihovim roditeljima, jer je i njihov veliki uspjeh što su odgojili ovako lijepu, vaspitanu i pametnu djecu, koja su ponos našeg grada” – rekao je Smolović i dodao da je Bijelo Polje sredina koja iznjedrila veliki broj uspješnih ljudi, koji su ponos ne samo našeg grada već i države.

On je istakao da je iz svih tih razloga počastvovan što danas stoji pred budućim ljekarima, profesorima, direktorima i stručnjacima, koji će doprinijeti daljem razvoju i boljoj budućnosti našeg grada. U ime svih budućih uspjeha kojim ćemo se zajedno radovati, koristim priliku da vam još jednom čestitam ostvarene uspjehe u protekloj školskoj godini”, zaključio je predsjednik Opštine Bijelo Polje.

foto: J.Ć.

Nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola uručili su predsjednica Skupštine opštine Nemša Omerhodžić i potpredsjednici Ernad Suljević i Nermin Bećirović.

Na svečanosti posvećenoj najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola uručeno je 226 plaketa za učenike, kojima je Opština obezbijedila i novčane nagrade.

Bonus video: