Rejhan Uković otputovao na liječenje u Istanbul

Crnogorska porodica iz Berlina obezbjedila je kompletna sredstva za njegovo liječenje

3716 pregleda 7 komentar(a)
Rejhan Uković, Foto: NVO Izvor života
Rejhan Uković, Foto: NVO Izvor života

Dječak Rejhan Uković iz Bara juče je otputovao u Istanbul gdje će narednih dana otpočeti preglede i liječenje, saopšteno je danas iz nevladine organizacije (NVO) Izvor života.

Rejhan boluje od autizma, pored toga ima i poteškoće u razvoju, a za liječenje je bilo potrebno 22.000 eura sa troškovima puta.

Crnogorska porodica iz Berlina obezbjedila je kompletna sredstva za njegovo liječenje.

"Zahvaljujući crnogorskoj porodici iz Berlina koja je uplatila kompletan iznos za liječenje, Rejhan počinje svoje putovanje za ljepše i bolje sjutra. Pred nama je velika i duga nadamo se uspješna borba. Rejhan i mi njegovi roditelji zahvalni smo ovim divnim ljudima na nesebičnoj pomoći sa željom da im se dobro dobrim vrati", kazao je Rejhanov otac Ćazim

On je dodao das e porodica zahvaljuje NVO Izvor života i Kostantini Vojinović na nesebičnoj podršci na svim piljima kako bi pomogli porodicu.

"Zahvaljujemo se i građanima i privrednicima i dijaspori koji su uplatili pomoć. Takođe se zahvaljujemo svim medijima na podršci kako nama tako i svim ljudima kojima je pomoc potrebna" poručio je Ćazim.

Bonus video: