Zbog velikog priliva turista saobraćajne gužve na granicama, magistralama, naplatnim rampama

Najveća gužva, sudeći prema snimcima, bila je tokom noći i prijepodneva na graničnom prelazu Dobrakovo gdje su automobili na ulasku ka Crnoj Gori u koloni bili čak do 14 kilometara udaljenog Brodareva

32654 pregleda 53 komentar(a)
Gužva ispred Sozine, Foto: Privatna arhiva
Gužva ispred Sozine, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 01.08.2022. 20:57h

Zbog velikog priliva turista prvog dana avgusta na svim graničnom prelazima u Crnoj Gori ali i magistralama i naplatnim rampama ka moru još od sinoć su se stvorile ogromne saobraćajne gužve.

Gotovo da nema nijedne saobraćajnice ka moru ili duž obale da se sinoć nijesu stvorile ogromne kolone.

Zbog udesa na Smokovcu nadomak Podgorice, koji se dogodio u 18 časova i u kojem nije bilo povrijedjenih, napravila se gužva i kolona na prilazu sa sjevera ka Glavnom gradu.

Tokom dana na društvenim mrežama dijeljeni su snimci na kojima se vide kilometarske kolone na ulazu i izlazu iz Crne Gore.

Najveća gužva, sudeći prema snimcima, bila je tokom noći i prijepodneva na graničnom prelazu Dobrakovo gdje su automobili na ulasku ka Crnoj Gori u koloni bili čak do 14 kilometara udaljenog Brodareva.

"Vijesti" od Uprave policije čekaju ažuriranje podataka o broju ljudi koji su tokom vikenda i prvog dana avgusta stigli u Crnu Goru ili napusti našu državu.

Bonus video: