Kolašinski Dom zdravlja zbog kvarova hitno kupuje novi sanitet

Dom zdravlja Kolašin objavio javni poziv za nabavku specijalnog ambulantnog vozila, vrijednost nabavke oko 49.000 eura

2999 pregleda 3 komentar(a)
Dom zdravlja Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Dom zdravlja Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Kolašinski Dom zdravlja objavio je juče javni poziv za nabavku novog sanitetskog vozila. Prema podacima koji su objavljeni u pozivu, vrijednost nabavke je oko 49 hiljada eura.

Nabavka je označena kao hitna, kako piše na portalu za javne nabavke, “zbog čestog kvara postojećeg sanitetskog vozila i nemogućnosti da se u kraćem vremenskom roku otkloni kvar, a u cilju obezbjeđivanja novog sanitetskog vozila za potrebe transporta osiguranika”.

U dijelu u kojem se navode bitne karakteristike predmeta nabavke, navodi se da je u pitanju bijelo, specijalno ambulantno dizel vozilo, da mora ispunjavati ekološku normu minimum EURO 6, da zapremina motora bude 1.800 do 2.000 kubika, a snaga motora minimum 110 kilovati...

Kako se navodi, procijenjena vrijednost predmeta nabavke je 48.760,33 eura. Dobavljač se obavezuje na garantni rok četiri godine ili 150.000 kilometara “u zavisnosti od toga šta prije nastupi od dana isporuke, dvije godine na sve servisne radove, tri godine na boju”.

”Garancija na ugrađenu opremu dvije godine uz sertifikate koje obezbjeđuje nadograđivač, koji su potrebni da bi vozilo prošlo tehnički prijem kod ovlašćenih institucija i stavljanja vozila u saobraćajni promet”, piše, pored ostalog, u pozivu.

Ponuđač je dužan da dostavi ovlašćenje proizvođača ili distributera za prodaju vozila u Crnoj Gori, kao i dokaz da je ovlašćen za servis vozila i prodaju rezervnih djelova. Kao garanciju kvaliteta treba da obezbijedi ovlašćeni servis za ponuđeno vozilo na svakih 15.000 kilometara, ili godinu dana.

Ponude se podnose zaključno sa 17. avgustom, do 13.00 sati, kada će se održati i otvaranje ponuda.

Prema javnom pozivu period važenja ponude je 60 dana od dana javnog otvaranja ponuda, dok je rok isporuke najduže 365 dana od dana zaključivanja ugovora.

Bonus video: