Casa Hospitality Management operater novog condo hotela u Kolašinu u sklopu Wolf Condominium kompleksa

Upravljanjem hotelom u sklopu Wolf Condominium kompleksa, Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare, širi svoje poslovanje i na sjever Crne Gore

51976 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Wolf Condominium kompleks
Foto: Wolf Condominium kompleks

Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje renomirana crnogorska grupacija u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva, Casa del Mare, biće operater condo hotela koji se gradi u sklopu Wolf Condominium kompleksa u Kolašinu. Ovo je šesti u nizu hotela kojima upravlja ova kompanija, a prvi na sjeveru naše zemlje. Budući hotel imaće čak do 124 potencijalne smještajne jedinice, spa centar i bazen, te jedinstven restoranski koncept, a njegova vrijednost je procijenjena na 15 miliona eura. Otvaranjem condo hotela i komplementarnih biznisa u sklopu kompleksa, obezbijediće se oko stotinu novih radnih mjesta. Očekuje se da će hotel svoje prve goste dočekati na proljeće 2024. godine.

“Za cijeli tim, koji stvara kako kroz menadžment kompaniju Casa Hospitality Management, tako i samu hotelsku grupaciju Casa del Mare, ovo je zbilja jedinstvena prilika da znanje i iskustvo koje smo godinama sticali, upotrijebimo u najbolju svrhu - stvarajući novu turističku vrijednost u okviru Wolf Condominium kompleksa u Kolašinu, jednom od najbrže rastućih zimskih centara naše zemlje. Širenje našeg porodičnog biznisa na ovaj način je velika šansa, ali i ozbiljan poduhvat. Sve što smo godinama sticali kroz našu grupaciju, ove godine smo krunisali osnivanjem Casa Hospitality Management kompanije, koja je specijalizovana za upravljanje, menadžment, konsultantske usluge i sve ono što čini jedan projekat iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva uspješnim”, ističe osnivač Casa Hospitality Management kompanije, Nikola Milić. “Sigurni smo da će hotel u Kolašinu, koji razvijamo zajedno sa partnerima, a čiji ćemo brend predstaviti javnosti do kraja ove godine, biti jedinstveno mjesto za zimski i ljetnji odmor, u kojem će se ljudi osjećati kao kod kuće i kojem će se rado vraćati,” kazao je Milić.

Rad u novoj sredini podrazumijeva i aktivnu participaciju u društvenom životu Kolašina, kao i kontinuirano osluškivanje onoga što su potrebe lokalnog stanovništva, vjeruju u Casa Hospitality Management kompaniji. “Posebno se radujemo saradnji sa mještanima, lokalnom zajednicom i organizacijama, ne samo iz domena ugostiteljstva, već i kulture, sporta, turizma i drugih srodnih grana, kako bismo, promovišući i stavljajući u funkciju ono što je dobro i lokalno, na najbolji način odgovorili na ono što su očekivanja i potrebe naših gostiju. Suština brenda Casa del Mare je odgovorno poslovanje i transparentan odnos prema društvu čiji smo dio, što uključuje doprinos očuvanju kulturnog nasljeđa i životne sredine. Na isti način osmišljen je i Wolf Condominium, a tu nit nastaviće i condo hotel kojim ćemo upravljati”, istakla je direktorica marketinga i prodaje Casa del Mare hotelske grupacije, Milena Milić.

Hotelska grupacija Casa del Mare posluje već 13 godina i danas broji pet boutique hotela u kotorskom i hercegnovskom dijelu zaliva – Casa del Mare Blanche, Casa del Mare Mediterraneo, Casa del Mare Amfora, Casa del Mare Vizura i Casa del Mare Pietra. Na osnovu dugogodišnjeg rada i iskustva u domenu turizma i ugostiteljstva, ova hotelska grupacija dobitnik je prestižnih domaćih i regionalnih priznanja. Dvostruki su dobitnici Wild Beauty Award, najprestižnije crnogorske nagrade u oblasti turizma koju dodjeljuje Nacionalna turistička organizacija, za najbolji mali hotel na crnogorskom primorju u 2010. godini i najbolji brend za hotelijerstvo Crne Gore u 2018. godini. Na njihovoj listi nagrada nalazi se i nagrada Brand Leader, za najbolju kompaniju u jugoistočnoj Evropi sa autentičnom i sofisticiranom ponudom malih hotela, kao i nagrada Tripadvisor Travellers Choice za 2014. i 2015. godinu i Tripadvisor sertifikata za izvrsnost za 2015. godinu.

Wolf Condominium kompleks, novi dodatak turističkom sadržaju Kolašina u okviru koga će poslovati condo hotel, u svojoj ponudi ima i stanove, turističke apartmane, kao i poslovne prostore koji su na prodaju i koji, a u skladu sa željama vlasnika, mogu postati ravnopravan dio condo hotela.

Casa Hospitality Management
foto: Casa Hospitality Management