Ministarstvo prosvjete: Bićemo siguran partner mladima za budućnost

"Mi se trudimo da stvorimo što bolje uslove i pružimo što više mogućnosti kako bi im olakšali taj proces. Nijednog trenutka nećemo posustati u namjeri da koračamo rame uz rame sa crnogorskom omladinom na tom putu", navodi se u saopštenju

5282 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ministarstvo prosvjete će biti siguran partner za budućnost svim mladim građanima Crne Gore, saopšteno je iz tog resora,

Oni su povodom Međunarodnog dana mladih kazali da je ulaganje u obrazovanje mladog čovjeka jedina sigurna investicija u životu.

"Mi se trudimo da stvorimo što bolje uslove i pružimo što više mogućnosti kako bi im olakšali taj proces. Nijednog trenutka nećemo posustati u namjeri da koračamo rame uz rame sa crnogorskom omladinom na tom putu", navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva dodaju i da će nastaviti da doprinose osnaživanju mladih, jer je, kako kažu, motivisanje tih generacija da ostanu u svojoj zemlji jedan od prioriteta Ministarstva.

"Svjesni smo problema i neriješenih pitanja sa kojima se mladi u Crnoj Gori suočavaju godinama unazad i trudićemo se da im olakšamo. Samo društvo koje ima obrazovane i zadovoljne mlade ljude može biti uspješno. Stvaranje takvog ambijenta obaveza je svih nas", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: