Jumbo slavi 3. rođendan i donosi vam popuste i zabavu!

Sa širokim izborom proizvoda okupljenih na jednom mjestu

13514 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jumbo
Foto: Jumbo

JUMBO, dio Balfin grupe, jedne od najvažnijih i najuspješnijih investicionih grupa u regiji Zapadnog Balkana. Jumbo je stigao u Crnu Goru prije 3 godina kada je otvorena prva prodavnica u Podgorici. Uz raznoliku ponudu JUMBO je vrlo brzo postao najpopularniji brend za djecu, tinejdžere i odrasle sa preko 30.000 artikala, jedinstvenog dizajna i pristupačnih cijena na tržištu.

Danas JUMBO posluje na 4 tržišta u regiji Balkana, u Albaniji, na Kosovu, u Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori, sa 22 prodavnice, oko 780 zaposlenih i opslužujući preko 35.000 kupac. U Crnoj Gori Jumbo posluje sa dvije prodavnice u Podgoricu i u Radanovićima sa preko 80 zaposlenih.

U Jumbo sve počinje sa osmijehom.

Čak i škola.

Dok se djeca spremaju za prelazak sa odmora za školu, u Jumbu mogu pronaći sve što im treba za polazak u školu s osmjehom.

Jumbo
foto: Jumbo

Čekaju ih najnevjerovatniji, školski artikli kreirani posebno za svaku dječiju fantaziju. Predstavili su se JoJo, MeiMei i BoBo, Jumbovi cool likovi, a omiljeni dječiji crtani likovi se pojavljuju odštampani na rančevima, sveskama i pernicama. Sa šarenim dizajnom ispunjenim svjetlošću, sjajem i životom. Sa širokim izborom proizvoda okupljenih na jednom mjestu kako bi ispunili jedinstveni svijet svakog deteta. Zabava je zagarantovana sa Jumbom.

I ovo nije sve, povodom proslave 3. rođendnana u Jumbu vas očekuju popusti i zabava kao dio rođendanske proslave! Za svaku kupovinu preko 25 eura ostvaruje popust od 5 eura koji se odmah obračunava na kasi: 26, 27. i 29.8. Uz ovaj super popust očekuje vas i zabava za mališane uz maskote I facepainting.

Dobrodošli u Jumbo, svijet osmijeha!

Više informacije potražite na Jumbo društvenim mrežama ili na:

www.jumbo-mne.com