Herceg Novi: Opština dodjeljuje stipendije studentima

Korisnik studentske stipendije obavezuje se da ukoliko mu bude obezbjeđeno zaposlenje na području Opštine Herceg-Novi u sektoru javnih preduzeća, opštinskih organa uprave, radi onoliko vremena koliko je primao stipendiju
60 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 05.10.2017. 12:18h

Opština Herceg Novi i ove godine stipendiraće redovne studene licenciranih visokoškolskih ustanova sa spiska ministarstva prosvete Crne Gore odnosno Srbije. Stipendije će dobiti svi kandidati koji zadovolje uslove predvidjenje danas objavljenim konkursom.

Kandidati za dobijanje stipendija, moraju imati iprebivalište u Herceg Novom, položene sve ispite sa prethodne godine sa prosječnom ocjenom najmanje 8,5. Opština stipendira studente iz Herceg Novog od 1998. godine, a stipendije se isplaćuju10 mjeseci.

Korisnik studentske stipendije obavezuje se da ukoliko mu bude obezbjeđeno zaposlenje na području Opštine Herceg-Novi u sektoru javnih preduzeća, opštinskih organa uprave, radi onoliko vremena koliko je primao stipendiju. Ukoliko stipendista ne prihvati tu obavezu moraće sda vrati primljenu stipendiju u punom iznosu, nakon zaposlenja, u vremenu za koje je i primao stipendiju.

Rok za podnošenje zahtjeva traje do 19.10.2017. godine.

Bonus video: