Septembar najavljuje magične ljetnje dane u kompleksu Dukley Gardens

Učinite kraj ovog ljeta nezaboravnim i uživajte u svakom septembarskom zalasku sunca, uz maštovita pića i ukusne zalogaje na mjestu koje je Vaša oaza hedonizma i mira.

21429 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dukley Gardens
Foto: Dukley Gardens

Ušuškane među gustim šumarcima na poluostrvu Zavala u Budvi, restorani i plaže kompleksa Dukley Gardens čuvaju najbolje od ljeta za kraj. Septembar najavljuje magične ljetnje dane, kada se možete prepustiti čarima zanosnog ambijenta, ukusnih zalogaja i nesvakidašnjeg pogleda na ostrvo Sveti Nikola i Stari grad Budve, ali i posebne pogodnosti i za one koje nisu gosti hotela.

Ono što Dukley izdvaja od ostalih mjesta na crnogorskom primorju je ambijent ukrašen raskošnom prirodom, apsolutna privatnost i mir, kao i mogućnost izbora između različitih kuhinja - od mediteranske, preko italijanske do karipske, japanske i internacionalne sa posebnim pečatom Dukley tima kuvara koji svojim autentičnim stilovima kreira posebne doživljaje.

Dukley Seafront Restoran nudi najbolje mediteranske delicije koji će vas pored izvanredne kuhinje očarati i nezaboravnim pogledom na tirkizno more. Svaki specijalitet Vas vodi na jedinstveno gastronomsko putovanje, uz svježe ukuse i najbolje iz Jadranskog mora. Sve što se od Vas očekuje jeste da se prepustite modernoj fuziji mediteranskih ukusa i čarobnom pogledu.

Prepoznatljiva po sitnom pijesku, udobnim ležaljkama i nezaboravnoj hrani, Dukley Beach & Bar plaža je idealan izbor za bijeg kraj mora. Mirna egzotika, fascinantan ambijent i jedinstven pogled na Stari Grad Budve čine ovu urbanu oazu pravim mjestom za potpuno uživanje.

Dukley Gardens
foto: Dukley Gardens

Put do plaže je doživljaj za sebe - uhvatite besplatnu vožnju taxi brodom od Starog grada, iz Dukley Marine, i započnite svoje Dukley iskustvo uživanjem.

Kada poželite da pobjegnete od svakodnevnice i zakoračite u svijet netaknute prirode, u očaravajućem ambijentu čeka Vas Escape plaža i restoran, gdje se možete izgubiti u boho ambijentu, bezbrižnom opuštanju, i lakoći življenja na Jadranu.

Ukoliko ste raspoloženi za divlju idilu, Key West plaža i restoran, gdje možete uživati do 4. septembra, je pravi izbor za Vas. Kombinacije karipskih ukusa i egzotičnih koktela su kreirani da u potpunosti zadovolje hedonistu u Vama.

Naposletku, ukoliko želite promjenu ambijenta i nešto drugačiji izbor za uživanje u septembarskim sunčanim danima, tu je panoramski bazen Infinity Pool kluba koji se nalazi na samom vrhu poluostva, odakle se pruža zadivljujući pogled na Budvu i Bečiće. Uživajte u autentičnim italijanskim picama sa recepturom najboljeg pica majstora na svijetu, kristalno čistoj vodi i uvjerite se zašto je Infinity Pool Club jedinstveno mjesto.

Dukley Gardens
foto: Dukley Gardens

Učinite kraj ovog ljeta nezaboravnim i uživajte u svakom septembarskom zalasku sunca, uz maštovita pića i ukusne zalogaje na mjestu koje je Vaša oaza hedonizma i mira.