Budva: Morsko dobro brend lider

Nagradu je u ime Javnog preduzeća primio direktor Predrag Jelušić
64 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 05.10.2017. 10:57h

Stručni kolegijum sedme Biznis konferencije "SEET 2017“ donio je odluku da se ove godine nagrada BRAND LEADER AWARD 2017 dodijeli Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kao lideru u postavljanju novih standarda u konkurentnosti turističkog tržišta jugoistočne Evrope kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije u oblasti unapređenja korišćenja i održivog razvoja morskog dobra.

Nagradu je u ime Javnog preduzeća primio direktor Predrag Jelušić.

Jelušić je učestvovao na Panelu na temu “2017. – godina održivog razvoja turizma : Održivo upravljanje plažama”, koji je održan u okviru sedme Biznis konferencije “Turističko tržište Jugoistočne Evrope- SEET 2017” u Beogradu.

Sedma Biznis konferencija "Turističko tržište Jugoistočne Evrope-SEET 2017“, održava se pod institucionalnim pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a ima za cilj unapređenje konkurentnosti i povećanje prihoda turističkih privreda u regionu JIE, jačanje regionalne saradnje, rast prometa turista između zemalja u Regionu i privlačenja turista sa dalekih emitivnih tržišta.

Galerija

Bonus video: