Opština Bijelo Polje: Školski pribori će zbog sajber napada biti naknadno uručeni

U Bijelom Polju od prvog do četvtog razreda ove školske godine upisano je 1.904 učenika, 987 dječaka i 917 djevojčica, saopšteno je "Vijestima" iz bjelopoljske Opštine

2287 pregleda 6 komentar(a)
Smolović u posjeti jednoj od škola, Foto: Opština Bijelo Polje
Smolović u posjeti jednoj od škola, Foto: Opština Bijelo Polje

Zbog nedavnih sajber napada obustavljene su sve tenderske procedure, pa će školski pribori koje Opština Bijelo Polje svake godine dodjeljuje učenicima do četvrtog razreda biti naknadno uručeni, saopšteno je danas iz bjelopoljske Opštine.

Opština Bijelo Polje će i ove godine za 2.000 mališana, koji će u školskoj 2022/2023. godini ići u prva četiri razreda dodijeliti školske pribore.

U Bijelom Polju od prvog do četvtog razreda ove školske godine upisano je 1.904 učenika, 987 dječaka i 917 djevojčica, saopšteno je "Vijestima" iz bjelopoljske Opštine.

Predsjednik Opštine Petar Smolović čestitao je svim učenicima srećan početak školske godine.

"U ime Opštine Bijelo Polje svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima, nenastavnom osoblju, želim uspješan početak školske godine. Posebne čestitke upućujem prvacima kojima želim srećan početak jednog novog doba u njihovom životu. Neka vam škola bude mjesto gdje ćete steći mnogo prijatelja, dragocjeno znanje, ali i prave životne vrijednosti", naveo je Smolović.

Bonus video: