Abazović čestitao Roš Hašanu, jevrejsku Novu godinu

"Način na koji se odnosite prema minuloj godini i onome čemu se nadate i stremite u godini koja je pred nama, sve nas opominje i podstiče na skromnost, solidarnost i preispitivanje, koji su blagotvorni kako za pojedinca, tako za društvo u cjelini", naveo je Abazović

5870 pregleda 4 komentar(a)
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore
Abazović, Foto: Vlada Crne Gore

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je, povodom 25. septembra, jevrejske Nove godine - Roš Hašane, uputio čestitku predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan, vrhovnom rabinu Crne Gore Lucianu Moši Preleviću i svim Jevrejima u našoj državi.

"Način na koji se odnosite prema minuloj godini i onome čemu se nadate i stremite u godini koja je pred nama, sve nas opominje i podstiče na skromnost, solidarnost i preispitivanje, koji su blagotvorni kako za pojedinca, tako za društvo u cjelini.

"Najiskrenije vam želim da u miru i toplini vaših domova provedete nastupajuće praznične dane i nastavite da budete uzoran primjer Zajednice koja njeguje obilježja svoje samobitnosti, u interesu opšteg dobra i bogatstva različitosti, građanske i evropske Crne Gore", naveo je Abazović u čestitki.

Bonus video: