Trgovanje na berzi CFD naftom

Kompanija Limit Prime je licencirana i regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje sa finansijskim instrumentima.

17903 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Da je cijena nafte već duže vrijeme u rastu, opšte je poznato i osjetno u svakodnevnom životu. Zato, kad neko pomene rast cijene nafte, vjerovatno prvo pomislite na cijene goriva, ne pomišljajući na mogućnost profitiranja od ovih promjena. Tokom našeg dugogodišnjeg brokerskog iskustva na crnogorskom tržištu, dobijali smo često pitanja koja se tiču trgovine robama, naftom konkretno. Kako se to može trgovati naftom putem vašeg mobilnog telefona? Na koji način ovo funkcioniše?

Nakon naše veoma uspješne prve konferencije i usljed vašeg velikog interesovanja za trgovinu robama, kompanija Limit Prime organizuje svoju drugu konferenciju o trgovanju na berzi, sa fokusom na CFD naftu.

Svi registrovani učesnici će dobiti trgovački bonus iznenađenja, koji će moći da iskoriste prilikom otvaranja realnog naloga u Limit Prime-u.

Prijavite se ovdje!

Volatilnost nafte je nešto što na dnevnom nivou predstavlja priliku za trgovanje i zauzimanje adekvatne pozicije. Postoji više faktora koji utiču na cijenu nafte i o kojima treba povesti računa prilikom trgovanja. Ova konferencija Vam pruža priliku da steknete potrebnu edukaciju i čujete iz prve ruke iskustva i savjete profesionalaca iz branše.

Limit prime
foto: Limit Prime

Koje teme obuhvata konferencija?

Na konferenciji ćete saznati sve o funkcionisanju berze, Metatrader 5 platformi, trendovima trgovanja naftom, aktuelnim tržišnim prilikama, kao i najboljim strategijama trgovanja ovim finansijskim instrumentom. Poseban osvrt će biti i na trenutnu globalnu situaciju, koja pogoduje ulaganju u naftu. Takođe, naučićete kako se otvara realni nalog i sve ostale finese koje su Vam potrebne u upravljanju nalogom. Imaćete mogućnost da sve nedoumice riješite uz pomoć naših edukatora, u 1 na 1 konsultacijama, kao i tokom dijela konferencije opredijeljenog za postavljanja pitanja.

Konferencija će se održati u Hotelu AVALA u Budvi, 29-og septembra, sa početkom u 16:00 sati.

Učešće na konferenciji je besplatno, a broj mjesta ograničen. Registrujte se na vrijeme i osigurajte vaše prisustvo na konferenciji.

Ko smo mi?

Kompanija Limit Prime je licencirana i regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje sa finansijskim instrumentima.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin

Ako ste zainteresovani za više informacija o načinima trgovanja, a preferirate sastanak uživo, možete nas posjetiti u našim kancelarijama, koje se nalaze na adresi 8.Marta b.b., kod Krivog mosta, rezervišući sastanak pozivom na broj: +382 67 242 242.