Dukaj: Rožaje je idealno mjesto za kreiranje porodičnog života

Dukaj je rekao da Rožaje, na najbolji način, predstavlja glavne vrijednosti Crne Gore, a to su multinacionalni i vjerski suživot, kao i svestrana tolerancija

2663 pregleda 17 komentar(a)
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave
Dukaj, Foto: Ministarstvo javne uprave

Rožaje je, sa brojnim prirodnim resursima i uz kontinuiranu podršku velike dijaspore, idealno mjesto za život i kreiranje porodičnog života, ocijenio je ministar javne upave Maraš Dukaj.

On je predsjednicima Opštine i Skupštine opštine Rožaje Rahmanu Husoviću i Almiru Avdiću i svim građanima čestitao 30. septembar- Dan opštine.

Dukaj je rekao da Rožaje, na najbolji način, predstavlja glavne vrijednosti Crne Gore, a to su multinacionalni i vjerski suživot, kao i svestrana tolerancija.

“Dobar geografski položaj, gdje imate kontakt sa teritorijama još dvije države, Rožaje čine dobro povezanom infrastrukturnom opštinom koja ima potencijal da postane jaka turistička tačka naše države”, istakao je Dukaj.

On je ocijenio da je, sa brojnim prirodnim resursima i uz kontinuiranu podršku velike dijaspore, Rožaje idealno mjesto za život i kreiranje porodicnog zivota.

“Kraj pod Hajlom i stanovnici Rožaja zaslužuju svu podršku u cilju poboljšanja životnog standarda građana”, kazao je Dukaj i poručio da Ministarstvo javne uprave biti pouzdan partner i pružati podršku tom gradu na putu unapređenja.

Bonus video: