čestitao dan opštine

Đukanović: Rožajci nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti ni u vremenima najvećih izazova

Navodi da Rožaje, čijim su uspjesima žitelji toga kraja davali i daju nemjerljiv doprinos, uživa benefite ravnomjernog regionalnog razvoja, s posebnim fokusom na razvoj turizma i infrastrukture

6172 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana opštine Rožaje njenom predsjedniku Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine Almiru Avdiću, odbornicima Skupštine opštine, učesnicima svečane sjednice i svim građankama i građanima Rožaja.

„Rožaje i njegove žitelje oduvijek su krasili multikonfesionalnost, multikulturalnost i multietničnost, kao njeno najveće bogatstvo, na ponos cijele Crne Gore. Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti ni u vremenima najvećih izazova i međunacionalnih trvenja u našem okruženju, što služi na čast građanima svih vjera i nacija", rekao je Đukanović.

Navodi da Rožaje, čijim su uspjesima žitelji toga kraja davali i daju nemjerljiv doprinos, uživa benefite ravnomjernog regionalnog razvoja, s posebnim fokusom na razvoj turizma i infrastrukture.

"Uvjeren sam da će i u vremenu pred nama, lokalna uprava nastaviti da vodi grad putem daljeg progresa i boljeg života za sve građane vaše opštine, dajući time doprinos i evropskom razvoju svoje Crne Gore", navodi se u čestitki.