Vuković: Nadam se da će mladih vinara biti još više

Događaj ima za cilj i unaprjeđenje kulturnog i društvenog sadržaja, te promociju Glavnog grada kao turističke destinacije.

3169 pregleda 14 komentar(a)
Vuković, Foto: Glavni grad Podgorica
Vuković, Foto: Glavni grad Podgorica

Puno mi je srce kad vas vidim u ovom broju, pogotovo naše mlade vinare, a nadam se da će njih u narednim godina biti i još više.

To je poručio gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković, na jučerašnjem Salonu vina koji je održan na terasi hotela Podgorica.

Vuković je kazao da Salon vina polako postaje tradicionalan.

"Mislim da je to veoma značajno, kako zbog ljudi koji se bave proizvodnjom vina, tako i zbog svih nas koji u proizvodnji vina prepoznaju značajan potencijal, kako za ekonomski rast i razvoj Podgorice i Crne Gore, tako i za njihovu turističku promociju. Puno mi je srce kad vas vidim u ovom broju, pogotovo naše mlade vinare, a nadam se da će njih u narednim godina biti i još više. Glavni grad će biti tu da podrži vaše buduće napore", kazao je Vuković.

Tom prilikom Vuković je svečano uručio nagrade predstavnicima vinarija za najbolja podgorička vina.

Posjetioci su imali , kako je saopšteno, priliku da se upoznaju sa 23 vinarije iz regiona Podgorice i uživaju u različitim ukusima.

Poručili su da događaj ima za cilj i unaprjeđenje kulturnog i društvenog sadržaja, te promociju Podgorice kao turističke destinacije.

Bonus video: