Demokrate: DPS ima najmanje prava da kritikuje Javni servis

Javni servis bi opravdano mogao organizovati i serijal o pljačkanju građana Crne Gore od strane DPS-a, a ne da bude predmet kritike zbog zapažanja štetnosti jednog zakona koji se silom usvaja, smatraju iz Demokratske Crne Gore
84 pregleda 1 komentar(a)
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate logo, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 01.10.2017. 16:07h

Kako god Javni servis izvještavao, Demokratska partija socijalista ima najmanje prava da kritikuje i prigovara, smatraju iz Demokratske Crne Gore..

Kako smatraju, Javni servis bi opravdano mogao organizovati i serijal o pljačkanju građana Crne Gore od strane DPS-a, a ne da bude predmet kritike zbog zapažanja štetnosti jednog zakona koji se silom usvaja, pa nije jasno kakve to treba da budu informacije koje bi zadovoljile sve uši članova DPS-a, a da nije "minut, dva".

"Ukidanje naknada majkama sa troje ili više djece isto zvuči kako god da se prenese, kao i povećanje PDV-a ili napadi premijerove porodice na Demokrate i novinare. Zar treba javni servis da se oboji u ružičasto i da se skrati informativni program na minut, dva, da bi zadovoljio čula pojedinaca koje je izoštrio Beba Popović? Takođe, začuđeni smo ambicioznim brojkama od 150 000 glasača DPS-a, a znate dobro da ste prepolovljeni i da vam građani više ne vjeruju. Vaš sunovrat više ne možete zaustaviti prijetnjama i kritikama, niti bilo čim, ali razumijemo paniku iz koje izvire vaš bijes usljed vidnog izmicanja političkog tla ispod vaših nogu. Morate se pomiriti sa činjenicom da ste gotovi, znamo da je to teško, ali ostavite se ovakvih i sličnih napada na medije, a naročito na teme gdje naročito nijeste u pravu," kazali su iz Demokrata.

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista prethodne sedmice podnio je prigovore Savjetu RTCG i Agenciji za elektronske medije, koji se odnose na prilog prikazan povodom svečanosti obilježavanja Dana Opštine Nikšić emitovan 18. septembra u informativnoj emisiji Dnevnik 2.

Bonus video: