Euro Casa predstavlja novu kolekciju koja oslikava potpuno inovativan koncept uređenja enterijera!

Velikim zalaganjem nalazimo komade najmjestaja sa najboljim odnosom cijena-kvalitet-dizajn, 90% proizvoda kupujemo u velikim količinama kako bi našim klijentima omogućili veoma niske cijene i proizvode dostupne odmah.

45637 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Euro Casa
Foto: Euro Casa

Godine iskustva su nas naučile da samo upornost, borba i istrajnost mogu izgraditi najbolje rezultate. Uprkos pandemiji i krizi koja je poljuljala cijeli svijet, mi smo uspjeli ostati čvrsto na nogama, čak i otići korak naprijed. Velikim zalaganjem nalazimo komade najmjestaja sa najboljim odnosom cijena-kvalitet-dizajn, 90% proizvoda kupujemo u velikim količinama kako bi našim klijentima omogućili veoma niske cijene i proizvode dostupne odmah.

Prateći savremene trendove, Euro Casa je zasigurno pri samom vrhu ljestvice savremenog opremanja vašeg doma.

Nakon velikog uloženog truda i dugogodišnjih analiza , otkrivamo vam kako da postignete efekat idealnog doma pomoću efektnih komada namještaja, jer upravo spoj spokojstva i živosti karakteriše sve trendove u uređenju enterijera koji će obilježiti sledeću godinu.

Ukoliko želite kuhinju odmah u Vašem domu, na pravom ste mjestu!

Italijanske blok kuhinje Est Cucine će ispuniti sva Vaša očekivanja. Moderne kuhinje sa pastelnom paletom boja frontova, punim drvetom, blum metal box ladicama i kompletnim setom aparata dostpune odmah po promotivnim cijenama!

Kako opremanje stana najčešće počinje od kuhinje, istražili smo trend kuhinje za 2023.godinu. Naš izlog kuhinja je dobio potpuno novi koncept, a osmišljen je pažljivo sa velikom emocijom!

Njemačka kompanija Nobilia u našem showroom-u ove godine predstavlja svoju novu kolekciju

elegantnih, ekstravagantnih, modernih i autentičnih kuhinja koje su na svjetskom tržištu prepoznate kao jedan od najpopularnijih koncepata.

Euro Casa
foto: Euro Casa

Trendovi u dizajnu i izboru materijala se stalno mijenjaju, ali je veoma važno da budu usklađeni sa enterijerskim rješenjem cijelog stana.

Sa 29 novih frontova, sedam novih programa i brojnim drugim inovacijama, nudi dosta slobode za ostvarivanje pojedinačnih kuhinjskih snova.

Nove Nobilia boje se kreću od mekanih, zemljanih tonova, praškastih preliva i najfinije gradacije boja do jakih boja koje privlače pažnju.

Koncept dnevnog boravka je jednako bitan koliko i ostale prostorije vašeg doma!

Naš fokus su italijanske udobne sofe kompanije Loiudiced kao i kompanije Atlas koja nimalo dizajnom i kvalitetom ne zaostaje za poznatim italijanskim bredovima. Oni su ujedno naši strateški poslovni partneri već punu deceniju!

Iz godine u godinu, uz zajednički trud sa tvorcima kompanija , analizirajući sofe do poslednjeg detalja, došli smo do idealnog spoja modernog, funkcionalnog i prefinjenog koncepta sofa!

Neutralne nijanse su trend koji dominira u uređenju enterijera poslednjih nekoliko godina i nastaviće se u 2023. godini.

Mirni tonovi, tamne boja drveta i prigušene sive boje obezbeđuju prijatnu atmosferu i otmenost svakom prostoru.

Kombinovanje neutralnih paleta sa zemljanim bojama, vaš prostor čini opuštajućim, smirenim i udobnim.

Naš ključ uspjeha jeste upravo zadovoljan kupac! Iz tog razloga smo se potrudili da zadovoljimo sve potrebe kupca i obezbjedili široku ponudu sofa.

Često se za izraz moderno vezuje neka avangarda, nešto neobično, a zapravo moderno može biti podjednako jednostavno. Tako su moderne trpezarije zapravo one u kojima vlada jednostavnost sa stilom. Na koji način urediti trpezariju sa stilom - pogledajte naše predloge.

Ponuda naših kreveta različitih stilova pružaju udobnost i kvalitet zbog kojih ćete se buditi sa osmjehom. Mnogi od njih imaju i kase za odlaganje posteljine, što ih čini izuzetno funkcionalnim. Posjetite nas i isprobajte i naše dušeke i odaberite svoj krevet iz snova.

Ukoliko želite da idete u korak sa svjetskim trendovima u dizajnu enterijera, kontaktirajte nas i rado ćemo vam pomoći da kreirate svoju modernu i funkcionalnu oazu mira.

www.eurocasa.me

Euro Casa
foto: Euro Casa

PRODAJNI SALON PODGORICA

Donja Gorica, Cetinjski put b.b. 81000 Podgorica

+382 63 232 333

Euro Casa
foto: Euro Casa

PRODAJNI SALON KOTOR

Industrijska zona, Radanovići, 85318 Kotor

+382 69 322 315