DPS Cetinje: Vozilo je fotografisano na jednoj lokaciji, jasno je da nije korišćeno u privatne svrhe

"Normalno da će član opštinskog tima za vanredne situacije koristiti automobil kada je na dežurstvu i kada se te situacije dešavaju"
55 pregleda 3 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 29.09.2017. 16:14h

Očajni poslije svojih procjena i istraživanja koja im daju do 300 glasova na izborima, u URI opet rade ono što im najbolje ide. Obmanjuju i još jednom pokazuju osnovno neznanje iz svih sfera lokalne uprave, saopšteno je danas iz Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Prijestonice Cetinje.

Oni su reagovali povodom ranijeg saopštenja cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA u kome je rečeno da savjetnik gradonačelnika Prijestonice Dražen Blažić mjesecima zloupotrebljava službeni džip.

"Normalno da će član opštinskog tima za vanredne situacije koristiti automobil kada je na dežurstvu i kada se te situacije dešavaju. Možda je član operativnog štaba pogriješio što se nije slikao na požarima na Lovćenu ili tokom rada na ponoru, ili u tri ili četiri ujutru na poslu u opštinskoj zgradi. To nije njegov manir, ali znamo kakvi su bili i ostali vaši "maniri". Vozilo je fotografisano na jednoj lokaciji tako da je jasno da nije korišćeno u privatne svrhe. Ali kad ste već prežali na rukovodioca iz lokalne uprave, trebali ste prežati i par metara pored - da vidite i slikate kako se u vašoj kući, od strane visokih funkcionera vaše partije, domaćinski i "po zakonu" radi!", rekli su iz DPS Cetinje.

U saopštenju DPS Cetinje se navodi da proleteri URA ne prezaju da svoje manipulacije kreiraju prateći po mraku i stvarajući osjećaj straha za bezbjednost službenika Prijestonice i članova njihovih porodica.

"Danonoćno uhođenje službenika Prijestonice, koji su 24 časa u službi građana, opravdano dovodi do takvog razmišljanja i zaključka. Džaba podmetanja i laži, sanjajte o cenzusu. Ako u međuvremenu nas ne budete pratili iz pozicije neke druge nove-stare političke partije, jer vam je to i svojstveno. Pratite nas slobodno, jer ćete nas iz aktuelnih pozicija pratiti, najmanje još četiri godine. A kako se nemate za šta dofatit, počinjete da ličite na zvijezde "za minuta slave"!", rekli su iz DPS Cetinje.

Bonus video: