Postavljene mini teretane u Gornjoj Gorici i Zelenici

Obzirom na pozitivne reakcije građana, Glavni grad i Agencija za stanovanje će i u narednom periodu raditi na poboljšanju uslova za trening na otvorenom i u drugim djelovima grada
192 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 27.09.2017. 08:03h

Radnici Agencije za stanovanje na zahtjev mještana Gornje Gorice i Zelenike postavili su mini teretane na otvorenom na te dvije lokacije.

Projekat ugradnje multifunkcionalih sprava za „street workout“, odnosno ulično vježbanje, biće nastavljen i u narednom periodu, na različitim lokacijama u Podgorici, kazali su iz Glavnog grada.

"Podsjećamo da je, u saradnji sa Glavnim gradom, Agencija za stanovanje na nekoliko lokacija u gradu ugradila ove sprave, i to uz trim stazu u Zlatičkoj šumi, uz trim stazu u Tološkoj šumi i uz rekreativne sadržaje u ul. Bracana Bracanovića i brdu Ljubović. Obzirom na pozitivne reakcije građana, Glavni grad i agencija će i u narednom periodu raditi na poboljšanju uslova za trening na otvorenom i u drugim djelovima grada," kazali su iz Opštine.

Multifunkcionalne sprave za „street workout“, navode, predstavljaju pravu malu teretanu na otvorenom, obzirom na mogućnosti koje pruža u pogledu vježbanja. Sprave su radionički izrađene i pripremljene od strane Agencije za stanovanje, a cilj je da se na relativno malom prostoru stvore što bolji uslovi za vježbanje i rekreaciju građana Podgorice.

"Osim navedenog, Agencija za stanovanje je u prethodnom periodu na više lokacija ugradila klasične sprave za vježbanje: ul. Bratstva jedinstva, u sklopu Sportskog centra „Morača“, ul. Ivana Crnojevića, ul. Ivana Crnojevića, Vranići itd," podsjećaju iz Glavnog grada.

Galerija

Bonus video: