Sky Bar Hilton Podgorica - posebno mjesto za vaše posebne trenutke

Kreirajte najljepše uspomene sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima u autentičnom ambijentu zatvorenog dijela Sky Bara

25619 pregleda 0 komentar(a)
Foto: podgoricacrnagora.hilton.com
Foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Ukoliko tragate za modernim, privatnim, drugačijim mjestom, sa spektakularnim pogledom na najljepši dio Podgorice, vaša potraga je završena.

Sky Bar, koji se nalazi na samom vrhu hotela Hilton u Podgorici, savršena je lokacija za bilo koju vrstu proslave - bilo da je riječ o poslovnim koktelima, korporativnim zabavama, ali i privatnim proslavama kao što su rođendani, godišnjice i svi ostali vama bitni datumi.

Kreirajte najljepše uspomene sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima u autentičnom ambijentu zatvorenog dijela Sky Bara.

Sky Bar Hilton Podgorica
foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Na vašoj zabavi poslužite koktele sa prepoznatljivim Hilton pečatom, a svojim gostima priuštite i nezaboravne ukuse vrhunskih majstora iz naše kuhinje, u kojima možete uživati dok se nebo smjenjuje iz dana u noć.

Otvoreni, nesmetani pogledi na grad, odvojenost od ulične gužve i buke, ovaj autentičan prostor na krovu čini izvanrednim mjestom za korporativne i privatne događaje. Uz ambijent koji omogućava vizuelnu i fizičku odsječenost od spoljašnjeg svijeta, stvara se atmosfera ekskluzivnosti.

Sky Bar Hilton Podgorica
foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Odabir adekvatnog ambijenta u velikoj mjeri utiče na uspjeh zabave koju organizujete, iz tog razloga, naš tim profesionalnih ljudi će uraditi sve da vaša proslava zaista bude nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Sky Bar Hilton Podgorica
foto: podgoricacrnagora.hilton.com

Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas na e-mail adresu: podgorica.sales@hilton.com ili putem telefona +382 20 443 443.

Neka vaši događaji budu obavijeni elegancijom.