Dukaj: Valorizacijom potencijala Pljevlja mogu biti grad u koji se dolazi, a ne iz kog se ide

Razvoj industrijskih i drugih potencijala uz očuvanje prirodne sredine, garancija ekonomskog prosperiteta, ne samo Pljevalja, nego i Crne Gore. Vrijednosti koje imaju Pljevlja imaju, vodilja su pregnuća ka zajedničkim ciljevima, kao što su unaprijeđenje administrativnih i ljudskih resursa, kazao je ministar javne uprave

2136 pregleda 0 komentar(a)
Dukaj (Ilustracija), Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore
Dukaj (Ilustracija), Foto: Saša Matić/Vlada Crne Gore

"Uvjeren sam, da rukovodni tim prepoznaje izazove, ali i vrijednosti zajedništva i poštovanja različitosti koje se u gradu pod Ljubinjom gaje vjekovima. Tradicija suživota, druženja uz sevdalinku i razvijena svijest o drugome i drukčijem su vrijednosti kojima se Pljevlja mogu ponositi", saopštio je ministar javne uprave Maraš Dukaj.

To je poručio putem čestitke za dan opštine Pljevlja, predsjedniku Rajku Kovačeviću i predsjedniku SO Dragiši Sokiću.

"Vama, građankama i građanima opštine Pljevlja želim da uputim najsrdačnije čestitke povodom 20. novembra, Dana opštine", kazao je Dukaj.

Kako kaže, vrijednosti koje imaju Pljevlja imaju, "vodilja su pregnuća ka zajedničkim ciljevima, kao što su unaprijeđenje administrativnih i ljudskih resursa, u pravcu boljeg kvaliteta života građana i građanki". "Razvoj industrijskih i drugih potencijala uz očuvanje prirodne sredine, garancija ekonomskog prosperiteta, ne samo Pljevalja, nego i Crne Gore", navodi se u saopštenju.

"Konkretnom valorizacijom mnogih potencijala, Pljevlja imaju šansu da ponovo budu grad u koji se dolazi, a ne grad iz kojeg se ide", ističe Dukaj. Dodaje da će njegov resor nastaviti sa podrškom Pljevljima, u oblasti reforme javne uprave sa fokusom na unaprijeđenje pružanja usluga građanima.

"Sa jasnim uvjerenjem da će Pljevlja nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", zakjučio je Dukaj.

Bonus video: