TO Nikšić dobila drugu nagradu za promo film

"Prvi put od osnivanja Turistička organizacija Nikšić dobila je ovako visoko međunarodno priznanje koje predstavlja krunu uspješne sezone i uloženog rada, kao i potvrdu da je turizam u Nikšiću nezaustavljivo krenuo uzlaznom putanjom“

2427 pregleda 1 komentar(a)
Foto: TO Nikšić
Foto: TO Nikšić

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, u konkurenciji 53 izlagača iz regiona, Turistička organizacija (TO) Nikšić dobila je drugu nagradu u kategoriji za najbolji promotivni video, za film o Nikšiću australijske influenserke Elizabet Liz Duong.

"Prvi put od osnivanja Turistička organizacija Nikšić dobila je ovako visoko međunarodno priznanje koje predstavlja krunu uspješne sezone i uloženog rada, kao i potvrdu da je turizam u Nikšiću nezaustavljivo krenuo uzlaznom putanjom“, saopštili su iz TO i poručili da će nastaviti i dalje da podiže standarde i da "Dobri duh Nikšića“ pronose kroz nove države i gradove.

Na Sajmu, gdje su učestvovali izlagači iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, TO Nikšić je prezentovala turističku ponudu opštine sa posebnim akcentom na seoska domaćinstva i domaće proizvode.

"Ponosni smo što je naša TO prvi put dobila jednu takvu nagradu. Ovo je pouzdan znak da Nikšić poboljšava svoju turističku ponudu i da će naredna godina biti još uspješnija od prethodne”, napisao je predsjednik Opštine, Marko Kovačević na Fejsbuku.

Australijsku influenserku je TO angažovala da promoviše Nikšić na svojim kanalima i tako je nastao dvanaestominutni film koji je za kratko vrijeme postao viralan na Internetu.

Bonus video: