Opština Kotor poziva na protest: Ne pristajemo na ukidanje svojih ustavnih nadležnosti

"Na protestnom skupu građanima će se obratiti predsjednik Opštine Vladimir Jokić i predstavnici koalicionih partnera koji participiraju u lokalnoj vlasti"
61 pregleda 1 komentar(a)
Opština Kotor, Foto: Ivana Komnenić
Opština Kotor, Foto: Ivana Komnenić
Ažurirano: 25.09.2017. 09:36h

Rukovodstvo Opštine Kotor poziva građane, predstavnike mjesnih zajednica, nevladinih organizacija i političkih partija da danas u 18 sati, u sali Kina "Boka" u Kotoru prisustvuju protestnom skupu protiv najavljenog usvajanja predloga Zakona planiranju prostora i izgradnji objekata, saopšteno je danas iz Stručne službe predsjednika Opštine Kotor, Vladimira Jokića.

"Predlog zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata, podsjećamo, na dnevnom redu je sjutrašnjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore. Na protestnom skupu građanima će se obratiti predsjednik Opštine Vladimir Jokić i predstavnici koalicionih partnera koji participiraju u lokalnoj vlasti. Cilj današnjeg protestnog skupa je da se javnosti i poslanicima pošalje jasna poruka da Kotor ne pristaje na ukidanje svojih ustavnih nadležnosti i da se najavljeni predlog Zakona povuče iz procedure", navodi se u saopštenju.

Bonus video: