Novi protest majki 28. septembra ispred Skupštine

"Pozivamo sve majke da sa svojim porodicama dođu da odbranimo nas, život, naše postojanje. Pozivamo sve nezadovoljne građane, sve NVO, sindikate sa članstvom, studente, političke partije ...", navode iz Koordinacionog odbora
108 pregleda 3 komentar(a)
protest majki, Foto: Damira Kalač
protest majki, Foto: Damira Kalač
Ažurirano: 25.09.2017. 08:34h

Novi protest korisnica naknada za majke sa troje i više djece održaće se u četvrtak, 28. septembra, sa početkom u 16 časova ispred Skupštine Crne Gore.

Koordinacioni odbor majki korisnica naknada podsjeća da je oko šesnaest hiljada majki ostalo je bez naknada.

"Došao je momenat kada moramo da shvatimo da u ovoj državi nažalost, zbog ljudi koji su na vlasti, ništa nije sveto. Ni majka, ni dijete. Ne tražimo da nas žale. Tražimo da nam se vrati doživotno stečeno pravo, da nam se vrati vjera da je država tu zbog svih nas, a ne zbog pojedinaca koji su iz nje iscrpili sve što su mogli i stavili u svoje privatno vlasništvo. Pozivamo sve majke da sa svojim porodicama dođu da odbranimo nas, život, naše postojanje. Pozivamo sve nezadovoljne građane, sve NVO, sindikate sa članstvom, studente, političke partije sa članstvom, da dođu da svi zajedno prenesemo poruku NEĆE MOĆI", navode iz Koordinacionog odbora.

Bonus video: