Dukaj: Danilovgrad je istorijska uzdanica države i njenog bića

Danilovgrad je prirodnim, poljoprivrednim i drugim potencijalima jedan od najperspektivnijih gradova Crnoj Gori, mjesto u koje se dolazi a ne iz kojeg se odlazi. Valorizacija mnogobrojnih resursa neophodna je za bolji život građana, saopštio je ministar Javne uprave

864 pregleda 1 komentar(a)
Dukaj, Foto: Luka Zeković
Dukaj, Foto: Luka Zeković

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je 9. decembar Dan Opštine Danilovgrad, gradskom rukovodstvu u svim građanima.

"Njegovanjem antifašizma, slobodarstva i najboljih ljudskih vrijednosti, Danilovgrađani su pozitivan primjer. Danilovgradski kraj je postao istorijska uzdanica naše države i njenog državnog bića", navodi se u saopštenju Ministarstva javne uprave.

Dukaj ističe da je Danilovgrad prirodnim, poljoprivrednim i drugim potencijalima jedan od perspektivnijih gradova Crnoj Gori, mjesto u koje se dolazi a ne odlazi.

"Efikasna valorizacija mnogobrojnih resursa neophodna je za bolji život građana, povećanje životnog standarda i bolju budućnost", dodao je Dukaj.

Naglašava da je Danilovgrad poznat i po uspjehu obrazovnih insistucija, kao i činjenici da se u njemu nalazi Policijska akademija, koja je izrasla kroz višedecenijske napore da policijsko obrazovanje dostigne najsavremenije standarde.

"Nastavićemo sa podrškom Danilovgradu kroz digitalizaciju, unaprijeđenje efikasnosti, poboljšanje kvaliteta javnih usluga kroz modernizaciju i inovacije u javnom sektoru", naglasio je Dukaj.

Uvjereni smo da će Opština nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: