Đurašković: Neka simbolika Božića zavlada u našim srcima

"Upućujem srdačne čestitke časnim sestrama Franjevkama reda Bezgrešnog začeća, koje su neraskidivi dio Prijestonice Cetinje i njenih građana"

1282 pregleda 3 komentar(a)
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje
Đurašković, Foto: Prijestonica Cetinje

Neka simbolika Božića zavlada u našim srcima i neka ovaj i svi naredni dani pokažu našu snažnu posvećenost ka istinskim vrijednostima, međusobnom razumijevanju i toleranciji, poručio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković.

On je kako se navodi u saopštenju iz Prijestonice uputio čestitku svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika.

"Svim vjernicima koji slave najradosniji hrišćanski praznik po gregorijanskom kalendaru, čestitam Badnji dan i Božić, uz želju da praznične dane provedete u miru i ljubavi zajedno sa svojim porodicama i prijateljima", rekao je Đurašković..

Upućujem srdačne čestitke, kaže Đurašković, časnim sestrama Franjevkama reda Bezgrešnog začeća, koje su neraskidivi dio Prijestonice Cetinje i njenih građana.

"Želim Vam da blagdane provedete u miru, zdravlju i duhovnom blagostanju i da radost prazničnog veselja podijelite sa svojim vjernicima i svim ljudima dobre volje", zaključio je Đurašković.

Bonus video: