Mandić: Razumijevanje, dijalog i međusobno uvažavanje predstavljaju jedini ispravan put

"Kako to nalažu najbolje vrijednosti koje čovječanstvo ima, sve počinje i sve se završava čovjekoljubljem i uzajamnim poštovanjem, na šta nas ovi dani nepogrešivo podsjećaju", navodi Mandić

4646 pregleda 9 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić čestitao je katolički Božić nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom monsinjoru Ivanu Štironji, sveštenstvu, monaštvu i svim pripadnicima rimokatoličke vjeroispovijesti.

On je, kako je saopšteno iz NSD, poručio da razumijevanje, dijalog i međusobno uvažavanje svih koji žive u Crnoj Gori predstavljaju jedini ispravan put.

"Kako to nalažu najbolje vrijednosti koje čovječanstvo ima, sve počinje i sve se završava čovjekoljubljem i uzajamnim poštovanjem, na šta nas ovi dani nepogrešivo podsjećaju", navodi Mandić.

Kazao je da u teškim i izazovnim vremenima, humanost, praštanje i uviđavnost su od izuzetne važnosti.

"Kao što rađanje sa sobom nosi novi život, tako će i zajednički rad na boljitku ove zemlje donijeti novu budućnost Crnoj Gori. Od srca vam želim da božićne praznike provedete u miru, zdravlju i blagostanju", zaključio je Mandić.

Bonus video: