Jokić uručio plakete za poseban doprinos službenicima OB Kotor

"Opština već priprema preduslove da sa sindikatima uđe u proces potpisivanja Ugovora o ustupanju parcele i ostalim uslovima kada je u pitanju projekat stanogradnja, i očekujem da ćemo taj Ugovor potpisati u prvoj polovini 2023. godine", naglasio je predsjednik Opštine

3253 pregleda 0 komentar(a)
Sa uručivanja, Foto: Kabinet predsjednika Opštine Kotor
Sa uručivanja, Foto: Kabinet predsjednika Opštine Kotor

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić uručio je plakete za poseban doprinos očuvanju bezbjednosti lica i sigurnosti imovine u lokalnoj zajednici službenicima Uprave policije, Odjeljenje bezbjednosti Kotor, Radovanu Todoroviću i Nebojši Tijaniću.

U saopštenju Kabineta predsjednika Opštine Kotor se navodi da se Jokić zahvalio na saradnji ali i istakao da su uslovi u kojima Todorović i Tijanić rade, daleko od onoga kakvi bi trebalo da budu.

"Opština već priprema preduslove da sa sindikatima uđe u proces potpisivanja Ugovora o ustupanju parcele i ostalim uslovima kada je u pitanju projekat stanogradnja, i očekujem da ćemo taj Ugovor potpisati u prvoj polovini 2023. godine", kazao je Jokić.

Načelnik Odjeljenja bezbjednosti Kotor, Veljko Knežević je kazao da je, najveći dio policijske odgovornosti prevencija krivičnih i prekršajnih djela.

"U ovoj godini nismo imali na teritoriji Kotora nijednu saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodom", istakao je Knežević.

Jokić je kazao da stoje na raspolaganju OB Kotor, za sve što je u njihovoj nadležnosti, i sa onim što su mogućnosti lokalne samouprave, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: