“Vojvode” iz Nikšića podijelile 100 novogodišnjih paketića

„Trudimo se da pomognemo našim sugrađanim kad god smo u mogućnosti i smatramo da im naša pomoć i podrška znači u susret praznicima", rekao je Vule Đurđevac, član „Vojvoda“

11794 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Navijačka grupa „Vojvode“
Foto: Navijačka grupa „Vojvode“

Članovi navijačke grupe „Vojvode Nikšić“ obradovali su stotinu mališana iz Nikšića koji žive u jako lošim socio-ekonomskim uslovima.

„Trudimo se da pomognemo našim sugrađanim kad god smo u mogućnosti i smatramo da im naša pomoć i podrška znači u susret praznicima. Potrebna sredstva prikupili smo tako što je svako od nas donirao novac, u skladu sa mogućnostima“, rekao je Vule Đurđevac, član „Vojvoda“.

Novac su, prema njegovim riječima, prikupili za relativno kratko vrijeme, kao i za sve prethodne društveno korisne akcije koje su organizovali. Pored mališana iz socio-ekonomski ugroženih porodica, obradovali su i djecu koja se liječe na Dječijem odjeljenju, kao i korisnike Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju.

Pomoć u mapiraju najugroženijih porodica pružili su im članovi volonterskog kluba „Alfa centar“.

„Želimo da poručimo našim sugrađanima i sugrađankama da ćemo uvijek biti tu za naše ljude i naš grad, da ćemo nastavićti da radimo i ostavićemo djela da govore o nama“, poručio je Đurđevac.

Bonus video: