Vrtiću "Zvjezdice" donirali mašinu za suđe

"Nova godina i Božić su dani kada jedni drugima uručujemo poklone i želimo da na ovaj način olakšamo zaposlenima u vrtiću, a svima zajedno i čestitamo predstojeće praznike"

1387 pregleda 3 komentar(a)
Foto: MZ Rastoci
Foto: MZ Rastoci

Mjesna zajednica (MZ) Rastoci iz Nikšića odlučila je da skromnom donacijom mališanima i zaposlenima vrtića "Zvjezdice" u toj MZ čestita Novu godinu i Božić.

„U saznanju da vrtić ne posjeduje mašinu za sude, Savjet mjesne zajednice Rastoci i njihov predsjednik, odlučili su da istu doniraju toj predškolskoj ustanovi. Nova godina i Božić su dani kada jedni drugima uručujemo poklone i želimo da na ovaj način olakšamo zaposlenima u vrtiću, a svima zajedno i čestitamo predstojeće praznike“, navodi se u saopštenju za javnost pomenute MZ.

Predsjednik MZ Dragomir Perović kazao je da su mališani budućnost Rastoka i obećao da je donacija samo jedan od koraka koje su planirali u narednom periodu da realizuju „u želji da suživot u naselju“ učine boljim.

Donaciju su uručili predsjednik MZ Rastoci, članovi Savjeta, Dušan Perš i Bojan Vujačić, i predstavnik roditelja Darko Damjanović.

Bonus video: