Prijestonica: Prvo izdanje „Novogodišnje priče” nadmašilo sva očekivanja

Iz Prijestonice su kazali da im je namjera da ta manifestacija postane tradicionalna, a Cetinje najprestižnija praznična destinacija u regionu

4551 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Prijestonica Cetinje
Foto: Prijestonica Cetinje

Koncertom regionalne pop-grupe Hari Mata Hari sinoć je završena „Novogodišnja priča u Prijestonici”.

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje po prvi put organizovale su „Novogodišnju priču u Prijestonici” - koncept novogodišnjeg bazara sa besplatnim klizalištem i zabavnim programom za djecu i odrasle. Bazar je svečano otvoren 18. decembra i trajao je sve do sinoć.

Novogodišnja priča u Prijestonici
foto: Prijestonica Cetinje

Prethodnih dana su na Dvorskom trgu nastupili: Indira Levak (ex Colonia), ansambl Toć, Ničim izazvan, Goca Tržan, Nina Žižić, Andrea Demirović, Tina Džankić, Hari Mata Hari i drugi lokalni izvođači i di-džejevi.

Iz Prijestonice su saopštili da je prvo izdanje „Novogodišnje priče” nadmašilo sva očekivanja, kazavši da im je namjera da ta manifestacija postane tradicionalna, a Cetinje najprestižnija praznična destinacija u regionu.

"Zahvaljujemo se našim partnerima, prijateljima i svim posjetiocima koji su svojim prisustvom uveličali ovu manifestaciju. Uskoro spremamo nova iznenađenja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: